İLİMİZDE YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLEN HAVVA NUR İPEKOĞLU YETGİN ANKARA'DA YAPILAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

İlimizde Yılın Öğretmeni seçilen Havva Nur İpekoğlu Yetgin24 Kasım'da Ankara'daki programa katılarak Cumhurbaşkanı tarafından da tebrik edildi.

Güncel Haberler 8.12.2022 10:04:00 0
İLİMİZDE YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLEN HAVVA NUR İPEKOĞLU YETGİN ANKARA

 Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı De­ğer­len­dir­me Ko­mis­yo­nu ta­ra­fın­dan mes­le­ki ça­lış­ma­la­rıy­la far­kın­da­lık ya­ra­tan, çev­re­siy­le iyi iliş­ki­ler ge­liş­ti­re­rek top­lum ta­ra­fın­dan tak­dir edi­len, ger­çek­leş­tir­di­ği fa­ali­yet­ler ile hem mes­le­ki çev­re­si­nin hem de ço­cuk­la­rın ka­li­te­li ça­lış­ma­la­ra eri­şi­mi­ne katkı sunan, görev al­dı­ğı pro­je­ler­le ve ko­mis­yon gö­rev­le­riy­le hem ye­rel­de hem de ulu­sal çapta eği­ti­me katkı sun­du­ğu bel­ge­le­nen öğ­ret­men­ler ba­şa­rı­la­rın­dan do­la­yı teb­rik edil­di­ler. 24 Kasım Öğ­ret­men­ler Günü’nde An­ka­ra’da ya­pı­lan prog­ra­ma Rize’yi tem­si­len Fat­ma-Nu­ri Erkan Bilim ve Sanat Mer­ke­zi Sınıf Öğ­ret­me­ni Havva Nur İpe­koğ­lu Yet­gin ka­tıl­dı.
24 Kasım Öğ­ret­men­ler Günü Rize İl Tem­sil­ci­si öğ­ret­men Havva Nur İpe­koğ­lu Yet­gin Cum­hur­baş­ka­nı­nın Cum­hur­baş­kan­lı­ğı Kül­li­ye­si'nde 81 ilden se­çi­len öğ­ret­men­le­re yö­ne­lik makam ka­bu­lü ve davet ye­me­ği­ne, Milli Eği­tim Ba­ka­nı­nın Göl­ba­şı Vi­la­yet­ler Evi'ndeki ka­bu­lü ve davet ye­me­ği­ne, Anıt­ka­bir zi­ya­re­ti ile diğer tören ve et­kin­lik­le­re ka­tı­la­rak ili­mi­zi ba­şa­rıy­la tem­sil etti. Havva Nur İpe­koğ­lu Yet­gin öğ­ret­me­ni­mi­zi teb­rik edi­yor, mes­lek ha­ya­tın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °