İLİMİZDEKİ OKUL ÇEVRELERİNDE RİZE EMNİYETİ GÖREVDE

Öğ­re­tim Yılı okul çev­re­sin­de alı­na­cak ted­bir­ler kap­sa­mın­da En­gin­de­re Ma­hal­le­si ve Müftü Ma­hal­le­si okul­lar böl­ge­sin­de şok uy­gu­la­ma­lar yapıl ve eği­tim bo­yun­ca ya­pıl­ma­ya devam edi­lecek.

Yerel Haberler 26.09.2023 09:40:00 0
İLİMİZDEKİ OKUL ÇEVRELERİNDE RİZE EMNİYETİ GÖREVDE

 Rize İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü, Çocuk Şube Mü­dür­lü­ğü, Nar­ko­tik Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü, Te­rör­le Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü ve Asa­yiş Şube Mü­dür­lü­ğü ekip­le­rin­ce 2023-2024 Eği­tim Öğ­re­tim Yılı okul çev­re­sin­de alı­na­cak ted­bir­ler kap­sa­mın­da En­gin­de­re Ma­hal­le­si ve Müftü Ma­hal­le­si okul­lar böl­ge­sin­de şok uy­gu­la­ma­lar yapıl ve eği­tim bo­yun­ca ya­pıl­ma­ya devam edi­lecek.
 Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü, Huzur ve güven or­ta­mı­nın de­va­mı, çocuk ve genç­le­ri her türlü suç­tan uzak tut­mak ve ko­ru­mak, öğ­ren­ci­le­rin eği­tim­le­ri­ni daha gü­ven­li or­tam­lar­da sür­dür­me­le­ri­ni sağ­la­mak için ekip­le­ri­miz ta­ra­fın­dan uy­gu­la­ma­lar be­lir­li ara­lık­lar­la ya­pıl­ma­ya devam ede­cek­tir.
Ay­rı­ca okul ser­vis araç­la­rı ve per­so­ne­li­ne yö­ne­lik bu kap­sam­da ge­rek­li de­net­le­me­ler de ya­pıl­mak­ta­dır, şek­lin­de ka­mu­oyu­na du­yu­rul­du.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °