İLİMİZDEN ADIYAMAN'A GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULDU

Bir hafta bo­yun­ca genç­le­ri­miz Adı­ya­man mer­kez başta olmak üzere Kahta, Ger­ger, Besni, Çe­lik­han, Sam­sat, Sin­cik il­çe­le­ri­ne ve bu il­çe­ler­de de bir çok köyü zi­ya­ret­te bu­lun­du.

Yerel Haberler 23.03.2023 09:48:00 0
İLİMİZDEN ADIYAMAN

 Rize Genç­lik Mer­kez­le­ri ola­rak, Gü­ney­su Genç­lik Mer­ke­zi Mü­dü­rü Hik­met Yanık'ın ka­fi­le baş­kan­lı­ğı yap­tı­ğı gu­rup­ta üç genç­lik li­de­ri 27 gö­nül­lü genç­le­ri­miz­le be­ra­ber böl­ge­de­ki ço­cuk­la­ra ve genç­le­re Psi­ko­sos­yal des­tek için Adı­ya­man iline gi­dil­di.
 Git­tik­le­ri yerde, gö­nül­lü genç­le­ri­miz bin­ler­ce ço­cuk­la bir araya geldi, ço­cuk­la­rı­mı­za do­kun­du ve on­lar­la vakit ge­çir­di.
Rize Genç­lik Mer­ke­zi­nin mas­ko­tu olan Temel Reis kos­tü­mü ço­cuk­lar ta­ra­fın­dan il­giy­le kar­şı­lan­dı.
Genç­le­ri­miz gi­der­ken yan­la­rı­na Rize’deki ço­cuk­la­rı­mı­zın ha­zır­la­dı­ğı oyun­cak­la­rı alıp zi­ya­ret et­tik­le­ri ço­cuk­la­ra da­ğıt­tı.  Oyun­cak­la­rın içe­ri­sin­de mek­tup­lar, harç­lık­lar yer alı­yor­du.
Bir hafta süren psi­ko­so­yal des­tek hem gö­nül­lü genç­le­ri­miz, hem de böl­ge­de­ki ço­cuk­la­rı­mız için adete bir te­ra­pi (te­da­vi) ni­te­li­ğin­dey­di.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °