İLİMİZDEN İSPARTA'YA ZİYARET

İLİMİZDEN İSPARTA

İli­miz­den An­tal­ya’ya top­lan­tı­ya giden MHP’li Rize’nin Ça­ye­li ve İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı Ri­ze­li Em­ni­yet Mü­dü­rü’nü Is­par­ta’da ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

 MHP’li Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­nın An­tal­ya’da dü­zen­le­nen top­lan­tı­ya gi­der­ken Is­par­ta’ya uğ­ra­yan İkiz­de­re ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı Hakan Ka­ra­göz ile İsmail Hakkı Çift­çi Rize İkiz­de­re­li Em­ni­yet Mü­dü­rü Metin Tu­ran­lı’nın mi­sa­fi­ri ol­du­lar. İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz zi­ya­ret hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Gö­re­ve gel­di­ği­miz­de sö­zü­müz­dü Ne­re­de bir hem­şe­ri­miz varsa gidip bulup ta­nı­şa­ca­ğız. İkiz­de­re il­çe­mi­zin dı­şar­da Aka­de­mik ha­yat­ta, bü­rok­ra­si­de ve iş dün­ya­sın­da büyük bir insan po­tan­si­ye­li var. Is­par­ta İl Em­ni­yet Mü­dü­rü İkiz­de­re’den biz­den bi­ri­si. An­tal­ya se­ya­ha­ti­miz es­na­sın­da Is­par­ta’ya uğ­ra­yıp hem­şe­ri­miz İkiz­de­re De­mir­ka­pı’dan de­ğer­li Mü­dü­rü­mü­zü Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız İsmail Hakkı Çift­çi ile ma­ka­mın­da zi­ya­ret ettik.
Sa­mi­mi ağır­la­ma­sı ve içten mu­hab­be­ti için de­ğer­li Is­par­ta İl Em­ni­yet Mü­dü­rü­mü­ze te­şek­kür ede­rim ve gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU