İlimize 15'i uzman 23 doktor kadrosu açıldı

İlimize 15

Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 114. Dönem Dev­let Hiz­me­ti Yü­küm­lü­lü­ğü Ku­ra­sı so­nu­cun­da Rize’ye 15 uzman tabip ve 8 pra­tis­yen hekim kad­ro­su açıl­dı.

 Açı­lan kad­ro­la­ra 27 Ara­lık Çar­şam­ba günü ya­pı­lan kura ile yer­leş­tir­me iş­le­mi ya­pıl­dı. Yer­leş­tir­me iş­le­mi­ni mü­te­akip yer­le­şen he­kim­le­rin ata­ma­la­rı ya­pı­lıp ve ata­ma­sı ya­pı­lan he­kim­ler en kısa süre için­de gö­rev­le­ri­ne baş­la­ya­cak­lar.
Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si­ne; 1 Ana­to­mi Uz­ma­nı, 1 Çocuk İmmü­no­lo­ji­si ve Aler­ji Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı, 1 Çocuk Nö­ro­lo­ji Uz­ma­nı, 1 İmmü­no­lo­ji ve Aler­ji Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı, 1 Nük­le­er Tıp Uz­ma­nı, 1 Pe­ri­na­to­lo­ji Uz­ma­nı, 1 Tıbbi Pa­to­lo­ji Uz­ma­nı, 1 Genel Cer­ra­hi Uz­ma­nı olmak üzere top­lam 8 uzman hekim ata­ma­sı ya­pıl­dı.
Rize Dev­let Has­ta­ne­si­ne; 1 Acil Tıp Uz­ma­nı, 1 Göz Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı, 1 Nö­ro­lo­ji Uz­ma­nı, 1 Or­to­pe­di ve Trav­ma­to­lo­ji Uz­ma­nı olmak üzere top­lam 4 uzman hekim ata­ma­sı ya­pıl­dı.
Kaç­kar Dev­let Has­ta­ne­si­ne ise 1 Çocuk Sağ­lı­ğı ve Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı, 1 Kulak Burun Boğaz Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı, 1 Or­to­pe­di ve Trav­ma­to­lo­ji Uz­ma­nı ata­ma­sı olmak üzere top­lam da ili­mi­ze 15 uzman kad­ro­sun­da atama ya­pıl­dı.
Ba­kan­lı­ğı­mız­ca ay­rı­ca il ge­ne­lin­de­ki sağ­lık te­sis­le­ri­mi­ze 8 pra­tis­yen hekim ata­ma­sı ya­pı­la­cak­tır.
Rize İl Sağ­lık Mü­dü­rü Dr. Mus­ta­fa Tepe, “İli­mi­zin ih­ti­ya­cı olan 15’i uzman 8’i tabip olmak üzere 23 dok­tor kad­ro­su açıl­ma­sın­da emeği geçen ve des­tek olan başta Sağ­lık Ba­ka­nı­mız Dr. Fah­ret­tin Koca olmak üzere, Ba­kan­la­rı­mı­za, Va­li­mi­ze, Ve­kil­le­ri­mi­ze, Rek­tö­rü­mü­ze ve emeği geçen tüm bü­rok­rat­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz.” dedi.
     Haber Mer­ke­zi