Tarih: 19.09.2023 09:12

İLİMİZİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRESİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Rize’nin hu­zu­ru ile asa­yiş ve gü­ven­lik ko­nu­la­rı­nı gö­rü­şül­dü­ğü top­lan­tı­ya Rize Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Gök­men GENÇ, Rize Mer­kez Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı İrfan KAYA, 43 Ma­hal­le Muh­ta­rı ve İl Em­ni­yet Müdür Yar­dım­cı­la­rı ile Şube Mü­dür­le­ri ka­tıl­dı.
Rize’nin huzur ve gü­ven­li­ği için muh­tar­la­rı­mız­la iş­bir­li­ği­nin öne­mi­ne vurgu yapan Sayın Mü­dü­rü­müz, Muh­tar­la­rı­mı­zın kar­şı­laş­tık­la­rı so­run­la­rı ive­di­lik­le bi­rim­le­ri­mi­ze ak­tar­ma­sı ile gü­ven­lik güç­le­ri­mi­zin daha etkin ve ye­rin­de mü­da­ha­le­ler­de bu­lu­na­bi­le­ce­ği­ni be­lirt­ti.
Rize’nin genel asa­yiş so­run­la­rı ile tra­fik ko­nu­sun­da alı­nan ted­bir­ler hak­kın­da da bilgi veren Sayın Mü­dü­rü­müz, “Muh­tar­la­rı­mız­la ile­ti­şi­mi­mi­zin de­va­mı İli­mi­zin hu­zu­ru ile asa­yiş ve gü­ven­li­ği açı­sın­dan çok önem­li­dir” dedi.
Top­lan­tı­da muh­tar­la­rı­mız, kar­şı­laş­tı­ğı so­run­la­rı şube mü­dür­le­ri­mi­ze de ile­tir­ken, Sayın Mü­dü­rü­müz, “Huzur ve gü­ven­li­ği­miz için ge­rek­li ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ya­pı­yo­ruz. So­run­la­rın çö­zü­mü ko­nu­sun­da ge­rek­li ön­lem­le­ri al­ma­ya devam ede­ce­ğiz.
Hep bir­lik­te ili­mi­zin hu­zu­ru için çaba sarf ede­ce­ğiz” dedi.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —