İMAM HATİP OKULLARININ 71. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE KUTLANDI

İmam Hatip okul­la­rı­nın ku­ru­lu­şu­nun 71. yıl­dö­nü­mü mü­na­se­be­tiy­le Ça­ye­li Kız Ana­do­lu İmam Hatip Li­se­si'nde et­kin­lik dü­zen­len­di.

Yerel Haberler 19.10.2022 10:07:00 0
İMAM HATİP OKULLARININ 71. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE KUTLANDI

    Et­kin­li­ğe Ak Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak KA­RA­HAN, İmam Hatip Li­se­si Me­zun­la­rı Der­ne­ği men­sup­la­rı ve İlçe­miz­de­ki İmam Hatip Okul­la­rın­dan mezun olmuş çok sa­yı­da il­çe­mi­zin ta­nı­nan si­ma­la­rı da ka­tıl­dı.
    Ka­tı­lım­cı­lar İmam Hatip Okul­la­rı­nın ku­ru­lu­şun­dan gü­nü­mü­ze kadar İmam Ha­tip­le­rin mis­yo­nu, viz­yo­nu ve mil­le­ti­mi­zin İmam Ha­tip­ler­le il­gi­li bek­len­ti­le­ri ko­nu­sun­da öğ­ren­ci­ler­le söy­le­şi­de bu­lun­du­lar.
    Günün anlam ve öne­mi­ne is­ti­na­den Ak Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak KA­RA­HAN yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da şun­la­rı söy­le­di;
    “Bu fır­sa­tı bize ta­nı­yan başta okul mü­dü­rü­müz Harun Öz­bay­rak olmak üzere, İmam Hatip Li­se­si Me­zun­la­rı Der­ne­ği­ne, okul ida­re­ci­le­ri­mi­ze, öğ­ret­men ar­ka­daş­la­rı­mı­za ve de tabii ki biz­le­ri din­le­me ne­za­ke­ti­ni gös­te­ren öğ­ren­ci kar­deş­le­ri­me te­şek­kür ede­rim” dedi.
           Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °