İŞ BANKASINDAN ÇAYELİ TSO ÜYELERİNE SIFIR FAİZLİ HOŞ GELSİN KREDİSİ

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası ile Tür­ki­ye İş Ban­ka­sı A.Ş ara­la­rın­da iş bir­li­ği pro­to­ko­lü im­za­la­dı­lar.

Güncel Haberler 30.08.2023 09:43:00 0
İŞ BANKASINDAN ÇAYELİ TSO ÜYELERİNE SIFIR FAİZLİ HOŞ GELSİN KREDİSİ

 İş Ban­ka­sı’nın 2023 yı­lın­da yeni müş­te­ri­si olan Ça­ye­li TSO üye­le­ri­nin fi­nans­man ih­ti­ya­cı­nın kar­şı­lan­ma­sı­nı temin etmek için 100.000 TL’ye kadar kredi ve­ri­lecek. İş Ban­ka­sı ta­ra­fın­dan ya­pı­lan de­ğer­len­dir­me so­nu­cun­da kredi de­ğer­li­li­ği­ne haiz ol­du­ğu tes­pit edi­len Ça­ye­li TSO üye­le­ri le­hi­ne TL ola­rak tah­sis edi­lecek tak­sit öde­me­li ti­ca­ri kredi şek­lin­de ve azami 6 ay vade ile 100.000 TL’ye kadar kredi kul­lan­dı­rı­la­ca­ğı du­yu­rul­du.
SIFIR FAİZLİ HOŞ GELSİN KREDİSİNİN DE­TAY­LA­RI
Faiz oranı: % 0
Kredi Kul­lan­dı­rım Üc­re­ti:% 1,10+BSMV
Tah­sis Üc­re­ti : %0,25+BSMV
Kredi kul­lan­dı­rıl­ma­sı için sa­tı­şı zo­run­lu olan ürün­ler aşa­ğı­da yer al­mak­ta­dır:
• Ti­ca­ri Kredi Kartı: Sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
• POS/ Çek Kar­ne­si/ KTMH/ As­ga­ri 2 Oto­ma­tik Fa­tu­ra Ödeme Ta­li­ma­tı: En az 2 ürü­nün sa­hip­li­ği veya yeni sa­tı­şı zo­run­lu­dur. Ancak,
*POS Port­föy ek­ra­nın­dan diğer ban­ka­lar­dan POS kul­lan­dı­ğı tes­pit edi­len müş­te­ri­le­re POS sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
*Çek Ra­po­run­dan diğer ban­ka­lar­dan Çek Kar­ne­si kul­lan­dı­ğı tes­pit edi­len müş­te­ri­le­re Çek Kar­ne­si sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
• Ti­ca­ri Hayat /Ti­ca­ri Kredi Bağ­lan­tı­lı Hayat Si­gor­ta­sı: İki si­gor­ta tü­rün­den bi­rin­de, kredi tu­ta­rı­nın ta­ma­mı­nı te­mi­nat al­tı­na ala­cak yeni po­li­çe sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
• Çek / Senet Pa­ket­le­ri: As­ga­ri bir adet müş­te­ri ih­ti­ya­cı­na göre aylık, 3 aylık, 6 aylık veya yıl­lık çek veya senet se­çi­mi ya­pı­la­bi­lir: Paket sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
• Fin­deks Pa­ket­le­ri / İş’te Ti­ca­ri Ko­ru­ma/ KOBİ Paket Po­li­çe­si / İşye­rim­de Gü­ven­de­yim: En az bi­ri­nin yeni sa­tı­şı zo­run­lu­dur. As­ga­ri 2.000 TL tu­ta­rın­da Fin­deks Pa­ke­ti veya as­ga­ri 2.000 TL prim tu­ta­rı­na sahip Ana­do­lu Si­gor­ta ürün­le­ri­nin sa­tı­şı zo­run­lu­dur.
• Açık Ban­ka­cı­lık Hesap Ek­le­me: En az 1 fark­lı banka he­sa­bı ek­len­me­si zo­run­lu­dur.
• Di­ji­Ko­lay'dan en az 1 ürüne baş­vu­ru alın­ma­sı: Müş­te­ri­miz Di­ji­Ko­lay e-dö­nü­şüm, e-ti­ca­ret ve yö­net­sel çö­züm­ler ka­te­go­ri­le­ri al­tın­da yer alan çö­züm­ler­den, ih­ti­ya­cı doğ­rul­tu­sun­da, en az 1 tane çö­zü­me baş­vu­ru ger­çek­leş­tir­me­li­dir. Kam­pan­ya 31.08.2023 ta­ri­hi­ne kadar ge­çer­li­dir de­nil­di.
                   Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °