İsmail Yolcu'dan Öğrencilerimize "Sınav Kazandıran Stratejiler" temalı sunumu

aynı za­man­da eği­tim ile il­gi­li TV prog­ram­la­rı/mo­da­ra­tör­lük, eği­tim su­num­la­rı­nı ve da­nış­man­lık hiz­met­le­ri­ni yü­rü­ten İsmail YOLCU; İlçe­miz­de lise ve or­ta­okul öğ­ren­ci­le­ri­miz­le bu­luş­tu.

Güncel Haberler 17.02.2024 09:28:00 0
İsmail Yolcu

 An­ka­ra Bilim Üni­ver­si­te­si'nde aka­de­mik ça­lış­ma­la­rı­na devam eden; aynı za­man­da eği­tim ile il­gi­li TV prog­ram­la­rı/mo­da­ra­tör­lük, eği­tim su­num­la­rı­nı ve da­nış­man­lık hiz­met­le­ri­ni yü­rü­ten İsmail YOLCU; İlçe­miz­de lise ve or­ta­okul öğ­ren­ci­le­ri­miz­le bu­luş­tu. İlçe­miz­de öğ­re­nim gören öğ­ren­ci­le­ri­mi­ze YKS ça­lış­ma­la­rın­da yar­dım­cı ola­cak bil­gi­ler ak­ta­ran İsmail YOLCU öğ­ren­ci­ler ta­ra­fın­dan ilgi ile takip edil­di. Prog­ram So­nun­da Ça­ye­li İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN An­ka­ra Bilim Üni­ver­si­te­si Öğ­re­tim Gö­rev­li­si İsmail YOLCU'ya he­di­ye tak­di­min­de bu­lun­du.
ŞAHİN, Te­le­viz­yon prog­ram­la­rın­dan da ya­kın­dan ta­nı­dı­ğı­mız An­ka­ra Bilim Üni­ver­si­te­si Öğ­re­tim Gö­rev­li­si İsmail YOLCU'ya kat­kı­la­rın­dan do­la­yı çok te­şek­kür ede­riz dedi.
    Haber-Foto: Mustafa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °