Tarih: 06.02.2023 09:01

İSPİR'DE VEFA ÖRNEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

 İspir il­çe­sin­de Be­le­di­ye Baş­ka­nı­nın ön­cü­lü­ğün­de ku­ru­lan Halk Kü­tüp­ha­ne­si­ne İspir’in ye­tiş­tir­di­ği eski Er­zu­rum Mil­let­ve­ki­li Ya­zar-Dü­şü­nür Nev­zat Kö­soğ­lu ismi ve­ril­me­si il­çe­de ve böl­ge­de mem­nun­luk­la kar­şı­lan­dı.
 İspir Be­le­di­ye Mec­li­si­nin almış ol­du­ğu ka­rar­la Baş­kan­lık bi­na­sı­nın bir katı İlçe Halk Kü­tüp­ha­ne­si ola­rak dü­zen­len­di. Kü­tüp­ha­ne­nin dü­zen­len­me­si hak­kın­da MHP li İspir Be­le­di­ye Ba­ka­nı Ahmet Coş­kun ’’Be­le­di­ye Baş­kan­lık bi­na­mı­zın bir ka­tı­nı İlçe Halk Kü­tüp­ha­ne­si­ne tah­sis ettik. Tah­sis et­ti­ği­miz İspir Nev­zat Kö­soğ­lu İlçe Halk Kü­tüp­ha­ne­si ço­cuk­la­rı­mı­zın ve genç­le­ri­mi­zin rahat ve hu­zur­lu bir or­tam­da ça­lış­ma­la­rı­na kat­kı­da bu­lu­na­cak­tır. İlçe­mi­zin ye­tiş­tir­di­ği önem­li bir şah­si­yet olan Nev­zat Kö­soğ­lu adını bu kü­tüp­ha­ne­miz­de de ya­şat­mış ola­ca­ğız. Kü­tüp­ha­ne­miz il­çe­mi­ze şim­di­den ha­yır­lı olsun’’ dedi.
İlçe Kay­ma­ka­mı Murat Acar, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Coş­kun İlçe MEM Şube Mü­dü­rü Emre Kaya ile bir­lik­te kü­tüp­ha­ne­de in­ce­le­me­de bu­lun­du.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —