Kadem Rize, depremzedeler için bir araya geldi

Miraç Kan­di­li’nde dep­rem­ze­de­ler için baş­lat­tı­ğı atkı bere örme kam­pan­ya­sı­nı Berat Kan­di­li’nde du­alar­la ta­mam­la­dı. Top­la­nan ör­gü­ler dep­rem­ze­de­le­re ulaş­tı­rı­la­ca­ğı du­yu­rul­du.

Yerel Haberler 14.03.2023 09:55:00 0
Kadem Rize, depremzedeler için bir araya geldi

 Ya­şa­nan dep­rem son­ra­sı Miraç Kan­di­li’nde bu­lu­şan Kadem Rize tem­sil­ci­li­ği üye­le­ri atkı bere örme kam­pan­ya­sı baş­lat­tı. Rize Va­li­si Kemal Çeber ’in eşi Nes­li­han Çeber ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin’in eşi Fatma Metin’inde des­tek ver­di­ği kam­pan­ya­da Rize’deki dep­rem­ze­de ka­dın­la­rın­da kat­kı­la­rı ile ha­zır­la­nan ör­gü­ler Berat Kan­di­li’nde top­lan­dı. Du­ala­rın okun­du­ğu ge­ce­de Ma­lat­ya­lı dep­rem­ze­de ka­dın­lar­da Kadem tem­sil­ci­li­ğin­de yö­re­sel ye­mek­le­rin­den ha­zır­la­ya­rak kül­tü­rel bağ­la­rın güç­len­di­ril­me­si amaç­lan­dı. ATKI VE BE­RE­LER DEP­REM­ZE­DE­LE­RE ULAŞ­TI­RI­LA­CAK Atkı ve be­re­le­rin dep­rem­ze­de­le­re ulaş­tı­rı­la­ca­ğı­nı be­lir­ten KADEM Rize Tem­sil­ci­si Öznur Günay “Miraç Kan­di­li’nde dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­miz için baş­la­tı­lan atkı bere kam­pan­ya­sı­nı Berat Kan­di­li’nde du­alar eş­li­ğin­de taç­lan­dır­dık. Afet böl­ge­sin­de­ki kar­deş­le­ri­miz için sıcak bir do­ku­nuş ama­cıy­la ili­miz­de mi­sa­fir olan afet­ze­de kar­deş­le­ri­miz­le bir­lik­te Ri­ze­li ka­dın­la­rı­mı­zın ele­me­ği göz nuru ör­gü­le­ri in­şal­lah en kısa za­man­da sa­hip­le­ri­ne ulaş­tı­rı­la­cak­tır.
Berat Kan­di­li’ndeki bu­luş­ma­ma­mız­da ise Ma­lat­ya­lı ka­dın­la­rı­mız kendi yö­re­sel ye­mek­le­rin­den ha­zır­la­ya­rak iller arası kül­tü­rel bağ­la­rı­mı­zı güç­len­dir­di. Kam­pan­ya­mı­za des­tek veren başta sayın va­li­mi­zin kıy­met­li eş­le­ri Nes­li­han Ayan Çeber ve be­le­di­ye baş­ka­nı­mı­zın kıy­met­li eş­le­ri Fatma Metin ve tüm emek­tar Ri­ze­li hem­şe­ri­le­ri­mi­ze te­şek­kür ede­riz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Kadem depremzedeler araya geldi
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °