Kadınlar 2. Lig'inde Şampiyon Çaykur Rizespor Oldu

Çay­kur Ri­zes­por, Sam­sun GSK, Es­ki­şe­hir Hent­bol ve Ne­ca­ti­bey Or­ta­oku­lu ta­kım­la­rı Tür­ki­ye Hent­bol 1. Ligi'ne yük­sel­me­yi ba­şar­dı.

Spor Haberleri 27.04.2022 13:20:00 0
Kadınlar 2. Lig

    Sinop'ta 85. Yıl Ke­ma­let­tin Sami Paşa ve Mer­kez Spor Sa­lo­nu'nda oy­na­nan Ka­dın­lar 2. Lig Final Grubu maç­la­rı so­nun­da grup­la­rın­da ilk iki sı­ra­yı alan Çay­kur Ri­zes­por, Sam­sun GSK, Es­ki­şe­hir Hent­bol ve Ne­ca­ti­bey Or­ta­oku­lu ta­kım­la­rı Tür­ki­ye Hent­bol 1. Ligi'ne yük­sel­me­yi ba­şar­dı.
    Dört takım, 2. Lig sı­ra­la­ma­sı­nı be­lir­le­mek için Final Four mü­sa­ba­ka­la­rı­nı baş­kent An­ka­ra’da oy­na­dı. Çay­kur Ri­zes­por, Final mü­sa­ba­ka­la­rı ne­ti­ce­sin­de 2021-2022 Hent­bol Se­zo­nu Ka­dın­lar 2. Ligi'nde şam­pi­yon oldu.
    An­ka­ra THF Spor Sa­lo­nu'nda ta­mam­la­nan Dört­lü Final'in son ma­çın­da Ne­ca­ti­bey Or­ta­oku­lu'nu 32-26'lık skor­la yenen Çay­kur Ri­zes­por şam­pi­yon, Ne­ca­ti­bey Or­ta­oku­lu ikin­ci oldu.
    Üçün­cü­lük ma­çın­da Es­ki­şe­hir Hent­bol ta­kı­mı­nı 33-30 yenen Sam­sun GSK ligi üçün­cü, Es­ki­şe­hir Hent­bol da dör­dün­cü sı­ra­da ta­mam­la­dı.
    Şam­pi­yon olan Çay­kur Ri­zes­por'a ma­dal­ya ve ku­pa­sı­nı Tür­ki­ye Hent­bol Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Uğur Kılıç'ın elin­den aldı.
              

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: Kadınlar . ' Şampiyon Çaykur Rizespor
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °