"Kadromuz belli olmadan hedef koyamayız"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut,

Spor Haberleri 14.07.2023 09:15:00 0

      Palut, yeni sezon için hedef be­lir­le­me­le­ri­nin oluş­tu­ru­la­cak kad­ro­ya bağlı ol­du­ğu­nu be­lit­ti.
 Yeni se­zon­da Süper Lig de mü­ca­de­le edecek olan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, Pa­lan­dö­ken Yük­sek İrtifa Kamp Mer­ke­zi’ndeki ener­ji de­po­la­ma­ya devam edi­yor. Tek­nik Di­rek­tör İlhan Palut, "Kad­ro­mu­zu belli ol­duk­tan sonra ger­çek­çi he­def­le­ri­mi­zi or­ta­ya ko­ya­rız. Ge­rek­li tak­vi­ye­le­ri yap­mak için gay­ret edi­yo­ruz" dedi.
Çay­kur Ri­zes­por’un Pa­lan­dö­ken Yük­sek İrtifa Kamp Mer­ke­zin­de devam eden ha­zır­lık kam­pı­nı en iyi şe­kil­de de­ğer­len­dir­mek is­te­dik­le­ri­ni be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör İlhan Palut, “İlk ha­zır­lık ma­çı­mı­zı Sam­suns­por ile yap­tık. Maça iki takım ha­lin­de çık­tık. Tüm fut­bol­cu­la­ra oy­na­ma im­ka­nı ver­dik. Maçın son­la­rı­na doğru da genç oyun­cu­la­rı­mı­zı maça aldık. Bizim için iyi bir ant­ren­man maçı oldu. Ek­sik­le­ri­miz var, henüz tam ola­rak özel­lik­le fi­zik­sel, tak­tik­sel ve takım olu­şu­mu ola­rak hazır de­ği­liz. Bir yan­dan böyle maç­lar ya­pa­rak tak­tik­sel an­lam­da ve bir yanda da kadro mü­hen­dis­li­ği ile ala­ka­lı ça­lış­ma­lar ya­pı­yo­ruz. Er­zu­rum hem ko­nak­la­ma hem de saha hem de iklim ola­rak çok güzel bir kamp mer­ke­zi im­ka­nı su­nu­yor. Ta­kı­mı­mı­zı ku­ra­lım, kad­ro­muz bir belli olsun, ça­lı­şa­lım, biraz yol ala­lım sonra ger­çek­çi he­def­le­ri­mi­zi or­ta­ya ko­ya­rız. Ant­ren­man­la­rı­mız­la bir­lik­te ta­kı­ma ge­rek­li tak­vi­ye­le­ri yap­mak için gay­ret edi­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Fut­bol­cu­lar Sam­sun ma­çın­da göz dol­dur­du
Süper Lig’in yeni ekip­le­rin­den Sam­sun­por ile yap­tı­ğı ha­zır­lık ma­çın­da 1-0 mağ­lup olan Rize eki­bin­de fut­bol­cu­la­rın ar­zu­lu ve is­tek­li ol­duk­la­rı göz­ler­den kaç­ma­dı. Er­zu­rum Pa­lan­dö­ken Yük­sek İrtifa Kamp Mer­ke­zin­de oy­na­nan maçta Çay­kur Ri­zes­por, Sam­suns­por kar­şı­sı­na Tarık Çetin, Phiri, Ben­hur, Gü­venç Usta, Mit­hat Pala, Emre Şim­şek, Halil İbra­him, Emir­han Topçu, Ahmet Eren Al­tın­daş ve Sinan Os­ma­noğ­lu 11’i ile sa­ha­ya çıktı. İkinci ya­rı­da da Zafer Gör­gen, Eren, Mu­ham­met Enes, Gra­ho­vac, Ola­wo­yin, Al­berk, Oğuz, Selim Ay, Sefa, Mu­ham­met Mert, Emir­han Yıl­maz, Papa ve Sey­fet­tin Anıl oyuna dahil oldu.


Anahtar Kelimeler: "Kadromuz belli olmadan hedef koyamayız"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °