KALENDER HOCA, RİZE AGD VE MGV GÖREVLERİNE GETİRİLDİ

Yak­la­şık iki yıl­dır Rize Milli Genç­lik Vakfı ve Ana­do­lu Genç­lik Der­ne­ği Rize Şube Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ni yü­rü­ten, Emre Çe­li­körs, gö­re­vi eği­tim­ci yazar Ali Ka­len­der’e dev­ret­ti.

Güncel Haberler 11.07.2023 09:27:00 0
KALENDER HOCA, RİZE AGD VE MGV GÖREVLERİNE GETİRİLDİ

 Milli ve Ma­ne­vi de­ğer­le­ri­ne bağlı bir nes­lin ye­tiş­me­si için 48 yıl­dır ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren MGV ve AGD’nin Rize Şube Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ni iki yıl­dır yü­rü­ten Emre Çe­li­körs, va­ta­ni gö­re­vi mü­na­se­be­ti ile gö­re­vi başta Ev­ren­sel Ha­fız­lar Der­ne­ği olmak üzere çe­şit­li STK’larda ida­re­ci ve yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi ola­rak görev yapan Ali Ka­len­der’e dev­ret­ti.
Şube baş­kan­lı­ğı devir tes­lim tö­re­ni MGV – AGD Rize Şube bi­na­sın­da ya­pıl­dı. Tö­re­ne der­nek yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ve Milli Genç­lik da­va­sı­na gönül ver­miş ki­şi­ler ka­tıl­dı.
Devir tes­lim tö­re­nin­de ko­nu­şan eski Baş­kan Çe­li­körs, ‘’İki yıl bo­yun­ca Rize’de MGV ve AGD İl Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ni yü­rüt­tük. Bu bağ­lam­da ge­lecek ne­sil­ler adına ha­yır­lı hiz­met yapma gay­re­ti için­de olduk. 
Bu es­na­da maddi ve ma­ne­vi des­te­ği­ni esir­ge­me­yen tüm Ri­ze­li kar­deş­le­ri­mi­ze ve yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum.’’ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
MGV ve AGD Yeni Rize Şube Baş­ka­nı Ka­len­der, “Rize Şu­be­miz­de­ki baş­kan­lık de­ği­şi­mi­nin ha­yır­la­ra ve­si­le ol­ma­sı­nı yüce Rab­bim­den niyaz ede­rim.
Bu­gü­ne kadar ya­pı­lan ça­lış­ma­la­rın be­re­ke­ti ile bun­dan son­ra­ki sü­reç­te aynı azim ve gay­ret­le ge­le­ce­ği­miz adına en ha­yır­lı, en fay­da­lı ça­lış­ma­la­rı yapma ar­zu­su içe­ri­sin­de ola­ca­ğız.
Ya­pı­lan is­ti­şa­re­ler ne­ti­ce­sin­de bize gü­ve­nen, is­mi­mi­zi veren tüm kar­deş­le­ri­me ve gö­re­vi bize tevdi eden başta Genel Baş­ka­nı­mız Salih Tur­han Bey ve Baş­kan­lık di­va­nı­na te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
“Bu ça­lış­ma­la­rı bu­gü­ne kadar sür­dü­ren de­ğer­li kar­de­şim Emre Çe­li­körs baş­ka­nı­ma ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­mi­ze yap­mış ol­duk­la­rı de­ğer­li ça­lış­ma­lar­dan do­la­yı da te­şek­kür edi­yo­rum.” diyen AGD ve MGV Rize Şube Baş­ka­nı Ali Ka­len­der, “Bir­lik be­ra­ber­lik içe­ri­sin­de Milli ve Ma­ne­vi de­ğer­le­ri­ne bağlı sağ­lık­lı bi­rey­ler ye­tiş­ti­ri­le­bil­me­si adına hak, ahlak ve ma­ne­vi­yat çiz­gi­sin­den ay­rıl­ma­dan Kur’an ve Sün­net ışı­ğın­da ha­yır­lı ça­lış­ma­lar ya­pa­bil­me­yi Rab­bim nasip ey­le­sin. Sefer biz­den Zafer Allah’tan­dır.” di­ye­rek gö­re­vi dev­ral­dı.
Yeni Baş­kan Ka­len­der Top­lan­tı so­nun­da bu güne kadar Yap­mış ol­du­ğu ça­lış­ma­lar­dan do­la­yı Çe­li­körs'e Genel Baş­kan Salih Tur­han adına bir pla­ket tak­tim etti.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: KALENDER GÖREVLERİNE GETİRİLDİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °