Kanbur, Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

AK Parti Rize İl Genel Mec­lis Üyesi Emin Kan­bur, Rize Zi­ra­at Odası kong­re­sin­de Baş­kan­lı­ğa aday ol­du­ğu­nu açık­la­dı.

Güncel Haberler 27.08.2022 10:24:00 0
Kanbur, Ziraat Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

    2023 yılı Şubat ayın­da Rize Zi­ra­at Odası Baş­kan­lı­ğı­nın Ola­ğan Genel Ku­ru­lu ya­pı­la­cak. AK Parti Rize İl Genel Mec­lis Üyesi Emin Kan­bur, sos­yal med­ya­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Kong­re­de Rize Zi­ra­at Odası Baş­kan­lı­ğı­na aday ol­du­ğu­nu du­yur­du.
    Kan­bur, açık­la­ma­sın­da şun­la­rı söy­le­di: “Önü­müz­de­ki dönem, 2023 yılı ba­şın­da ya­pı­la­cak olan ola­ğan kong­re sü­re­cin­de Rize Zi­ra­at Odası Baş­kan­lı­ğı­na ada­yım. Ye­rel­de uzun yıl­lar yap­tı­ğım çe­şit­li gö­rev­ler son­ra­sı olu­şan tec­rü­be ve yö­ne­ti­ci­lik bil­gim­le, ili­miz eko­no­mi­si­nin lo­ko­mo­ti­fi olan, çay ta­rı­mı ve so­run­la­rı­nın çözüm oda­ğın­da olan Rize Zi­ra­at Oda­sı­nı tem­sil et­mek­te ken­di­mi hazır gör­dü­ğüm için bu gö­re­ve ta­li­bim. Genç di­na­mik kad­ro­lar­la, gün­cel, daha ula­şı­la­bi­lir, daha şef­faf, gü­nü­müz tek­no­lo­ji­siy­le do­na­tıl­mış çağ­daş ve ça­lış­kan bir Zi­ra­at Odası oluş­tur­mak ve bölge çay ta­rı­mı­nı tem­sil etmek için kut­sal bir görev olan Rize Zi­ra­at Odası baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ne ha­zı­rım. Allah’ın izni ve de­le­ge­nin des­te­ğiy­le baş­kan­lı­ğa aday ol­du­ğu­mu ka­mu­oyu­nun bil­gi­le­ri­ne su­na­rım” dedi.
    Bu arada Rize Zi­ra­at Odası de­le­ge se­çim­le­ri­nin 2022 Ara­lık ayın­da ya­pı­la­ca­ğı öğ­re­nil­di.         

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °