Tarih: 31.05.2022 18:40

KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT VAKFI'NIN (KAÇUV) GENEL MÜDÜR'Ü GÖREVE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

    Kan­ser­li Ço­cuk­la­ra Umut Vakfı’nda (KAÇUV) Genel Mü­dür­lük gö­re­vi­ne Kübra Av­te­pe ge­ti­ril­di. Mayıs ayın­da gö­re­vi­ne baş­la­yan Av­te­pe, KAÇUV’un yü­rüt­tü­ğü pro­je­le­ri güç­len­dir­mek için sür­dü­rü­le­bi­lir ça­lış­ma­la­ra devam et­me­yi ve Vakfı ge­le­ce­ğe ta­şı­ya­cak yeni st­ra­te­ji­ler ge­liş­tir­me­yi he­def­li­yor.
 

    KAÇUV aile­si­ne ka­tıl­mak­tan büyük gurur duy­du­ğu­nu ak­ta­ran Kübra Av­te­pe “KAÇUV 22 yıl­dır ço­cuk­luk ça­ğı­na uygun yön­tem­le­ri gö­ze­te­rek, kan­ser te­da­vi­si sı­ra­sın­da ih­ti­yaç du­yu­lan psi­ko­lo­jik ve sos­yal ge­rek­si­nim­le­ri des­tek­le­yen bir Vakıf ola­rak ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.
    Bu­gü­ne kadar yü­rüt­tü­ğü ça­lış­ma­la­rın ta­kip­çi­si de ol­du­ğum için ay­rı­ca he­ye­can du­yu­yo­rum.
    Özel sek­tör ve sivil top­lum­da edin­di­ğim de­ne­yim­ler­le KAÇUV’un bir par­ça­sı ol­du­ğum için çok mut­lu­yum.
    KAÇUV’u ge­le­ce­ğe ta­şı­ya­cak st­ra­te­ji­le­rin be­lir­len­me­si için ça­lış­ma­lar yü­rüt­me­yi he­def­ler­ken daha fazla ço­cu­ğa ve aile­ye des­tek­te bu­lun­mak için bit­me­yen he­ye­can ve gü­cü­müz­le ekip ola­rak ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz” dedi.
    Eği­ti­mi­ni İstan­bul Üni­ver­si­te­si Si­ya­sal Bil­gi­ler bö­lü­mün­de mezun ol­ma­sı­nın ar­dın­dan yine İstan­bul Üni­ver­si­te­si’nde AB Si­ya­si Ya­pı­sı bö­lüm­de ta­mam­la­yan Av­te­pe, ka­ri­ye­ri­ne AXA Oyak’ta Müş­te­ri İliş­ki­le­ri Uz­ma­nı ola­rak baş­la­dı.
    TOFAŞ fir­ma­sın­da 15 yıl sü­re­sin­ce İnsan Kay­nak­la­rı­nın her ala­nın­da ça­lı­şa­rak de­ne­yim elde etti. 2010 yı­lın­da sivil top­lum ala­nı­na ge­çe­rek Türk Eği­tim Vakfı’nda (TEV) İnsan Kay­nak­la­rı bi­ri­mi­nin sı­fır­dan oluş­tu­rul­ma­sı mis­yo­nu­nu üst­len­di.
    Kurum için­de de­ği­şim ve or­ga­ni­zas­yo­nel ya­pı­lan­ma sü­reç­le­ri­ni yü­rüt­tü.
    Son ola­rak TEV’i ge­le­ce­ğe ta­şı­ya­cak uzun dö­nem­li st­ra­te­ji­le­rin oluş­tu­rul­ma­sı, en­teg­ras­yon ve kurum kül­tü­rü ça­lış­ma­la­rı adına Ku­rum­sal Ge­li­şim ve En­teg­ras­yon Yö­ne­ti­mi Mü­dü­rü gö­re­vi­ni üst­len­di.
        

 Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —