KARADENİZ KARİYER FUARINDA ÇAYKUR'UN STANDINA YOĞUN İLGİ

Trab­zon'da Şenol Güneş Spor Komp­lek­si’nde 260’ın üze­rin­de kurum ve ku­ru­luş ile bin­ler­ce öğ­ren­ci­yi bir araya ge­ti­ren Doğu Ka­ra­de­niz Ka­ri­yer Fuarı 2 gün sü­rey­le zi­ya­ret­çi­le­ri­ni ağır­la­ya­cak.

Güncel Haberler 10.03.2022 14:35:00 0
KARADENİZ KARİYER FUARINDA ÇAYKUR

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı İnsan Kay­nak­la­rı Ofisi’nin ko­or­di­na­tör­lü­ğü ve Ka­ra­de­niz Tek­nik Üni­ver­si­te­si (KTÜ) ön­cü­lü­ğün­de dü­zen­le­nen ‘Ye­te­nek Her Yerde’ te­ma­lı 3'üncü Doğu Ka­ra­de­niz Ka­ri­yer Fuarı açıl­dı. Tür­ki­ye'de çayın ön­cü­sü Çay­kur'da ye­ri­ni al­dı­ğı fu­ar­da, ge­le­ce­ğin genç ye­te­nek­le­ri ile bu­luş­tu.
Fu­arın açı­lı­şı­na Sa­na­yi ve Tek­no­lo­ji Bakan Yar­dım­cı­sı Çetin Ali Dön­mez, Trab­zon Va­li­si İsmail Us­ta­oğ­lu, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Murat Zor­lu­oğ­lu, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim ile il pro­to­ko­lü ve bin­ler­ce öğ­ren­ci ka­tıl­dı.
Tür­ki­ye'de çayın ön­cü­sü Çay­kur'da fuara ta­nı­tım TIR'ı ile ka­tı­la­rak des­tek verdi. Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM ve yar­dım­cı­la­rı fuarı ge­ze­rek, öğ­ren­ci­ler­le soh­bet etti, Çay­kur'la il­gi­li genç­le­rin merak et­ti­ği so­ru­la­rı ya­nıt­la­dı. Mi­sa­fir­le­re çay ikram edi­len TIR'da ka­tı­lım­cı­lar, Çay­kur'un her geçen gün artan ürün çe­şit­li­li­ği hak­kın­da bil­gi­ler de aldı.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °