Karadeniz Kupası Finali Ardeşen'de

Karadeniz Kupası Finali Ardeşen

2022 Ka­ra­de­niz Off­ro­ad Ku­pa­sı 4. ya­rı­şı Ar­de­şen Off­ro­ad Spor Ku­lü­bü Der­ne­ği AR­DOFF ön­cü­lü­ğün­de 19-20 Kasım ta­rih­le­rin­de Ar­de­şen Fır­tı­na Va­di­si böl­ge­sin­de ya­pı­la­cak.

Rize Va­li­li­ği, Rize Be­le­di­ye­si, Ar­de­şen Be­le­di­ye­si, Ar­de­şen Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor Mü­dür­lü­ğü des­te­ğiy­le dü­zen­le­nen or­ga­ni­zas­yon­da 2022 Ka­ra­de­niz Off-Ro­ad Ku­pa­sı'nın final ya­rı­şı, Ar­de­şen Fır­tı­na Va­di­si'nde ya­pı­la­ca­ğı du­yu­rul­du.
Tür­ki­ye Oto­mo­bil Spor­la­rı Fe­de­ras­yo­nun­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da, Azer­bay­can, Gür­cis­tan ve İran'dan da spor­cu­la­rın yer ala­ca­ğı or­ga­ni­zas­yo­na 28 araç ile 50 spor­cu ka­tı­la­cak de­nil­di.
19 Kasım Cu­mar­te­si günü saat 15.30'da se­re­mo­nik start ile baş­la­ya­cak or­ga­ni­zas­yo­nun ilk gü­nün­de kamp alanı et­kin­lik­le­ri ya­pı­la­cak.
Ekip­ler, 20 Kasım Pazar günü saat 10.25'te start ala­cak ya­rış­ta 5,7 ki­lo­met­re uzun­lu­ğun­da­ki etabı üçer kez ge­çecek. Or­ga­ni­zas­yon, Fır­tı­na Va­di­si Zi­ya­ret­çi Mer­ke­zi Kon­fe­rans Sa­lo­nu'nda dü­zen­le­necek ödül tö­re­niy­le sonra erecek de­nil­di.