KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7. OLDU

Ka­ra­de­niz mut­fa­ğı­nın vaz­ge­çil­mez ye­me­ği ka­ra­la­ha­na çor­ba­sı, dün­ya­nın en kötü ye­din­ci ye­me­ği se­çil­di.

Güncel Haberler 21.12.2023 08:54:00 0
KARALAHANA EN KÖTÜ 100 YEMEK ARASINDA 7. OLDU

 Otan­tik yemek ta­rif­le­ri, yemek eleş­tir­me­ni in­ce­le­me­le­ri ve ye­mek­ler hak­kın­da araş­tır­ma ma­ka­le­le­ri­nin bu­lun­du­ğu Tas­te­At­las si­te­sin­de, Ka­ra­de­niz mut­fa­ğı­nın vaz­ge­çil­mez ye­me­ği ka­ra­la­ha­na çor­ba­sı, dün­ya­nın en kötü ye­din­ci ye­me­ği se­çil­di. Otan­tik yemek ta­rif­le­ri, yemek eleş­tir­me­ni in­ce­le­me­le­ri ve ye­mek­ler hak­kın­da araş­tır­ma ma­ka­le­le­ri­nin bu­lun­du­ğu Tas­te­At­las si­te­sin­de, Ka­ra­de­niz ve özel­lik­le Rize mut­fa­ğı­nın vaz­ge­çil­mez ye­me­ği Ka­ra­la­ha­na çor­ba­sı, dün­ya­nın en kötü ye­din­ci ye­me­ği se­çil­di.
Ka­ra­ra tepki gös­te­ren Ri­ze­li­ler’ ’Bu ka­ra­rı ve­ren­le­ri kı­nı­yo­ruz.
Bu karar Ka­ra­de­niz­li­le­ri üz­müş­tür.
Ama!
Bi­li­niz ki, La­ha­na, haş­la­ma ye­me­ği ye­me­ye devam ede­ce­ğiz.
Ka­ra­de­niz mut­fa­ğı­nın vaz ge­çil­me­zi­dir.
Hele mısır ek­me­ği ile yiyin de görün.
Bu ka­ra­rı ve­ren­ler kış mev­si­min­de kar al­tın­dan çı­ka­rı­lan Ka­ra­la­ha­na­dan ya­pı­lan ye­me­ği ye­me­miş­tir.
Şid­det­le kı­nı­yo­ruz.
Ye­me­ğin kö­tü­sü olmaz ama Ka­ra­la­ha­na en iyi ye­mek­ler ara­sın­da 7.​ ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yo­ruz.
Ge­le­nek­sel ye­mek­ler için de­ne­yim­sel bir çev­ri­mi­çi se­ya­hat reh­be­ri olan Tas­te­At­las, ya­yın­la­dı­ğı "Dün­ya­nın En Kötü 100 Ye­me­ği" lis­te­sin­de Ka­ra­la­ha­na çor­ba­sı­na da yer ve­re­rek en kötü 100 yemek ara­sın­da ye­din­ci ol­du­ğu­nu açık­la­ma­sı tepki çe­ki­yor.
          Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KARALAHANA YEMEK ARASINDA .
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °