KATMER: “YERLİ VE MİLLİ HÜRJET GURURUMUZDUR”

KATMER: “YERLİ VE MİLLİ HÜRJET GURURUMUZDUR”

Türk Ha­va­cı­lık ve Uzay Sa­na­yii AŞ (TUSAŞ) ta­ra­fın­dan yerli ve milli im­kan­lar­la ge­liş­ti­ri­len Tür­ki­ye’nin ilk jet mo­tor­lu eği­tim ve hafif ta­ar­ruz uçağı HÜR­JET, ilk uçu­şu­nu ger­çek­leş­tir­di.

 AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Adayı Yıl­maz Kat­mer, “Yerli ve milli im­kan­la­rı­mız­la üre­ti­len Hür­jet ta­ar­ruz uça­ğı­mız gu­ru­ru­muz­dur. Tür­ki­ye Yüz­yıl’ının müj­de­ci­si­dir.” Dedi.
Kat­mer, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve 28. Dönem mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­ri kap­sa­mın­da Rize’de ilçe ve köy­ler­de zi­ya­ret­le­ri­ne devam edi­yor.
İyi­de­re’de va­tan­daş­lar­la bir araya gelen Kat­mer, talep ve öne­ri­le­ri din­le­me­ye devam edi­yor.
“CUM­HUR­BAŞ­KA­NI­MIZ ER­DO­ĞAN LİDERLİĞİNDE SA­VUN­MA SANAYİİNDEBÜYÜK ATI­LIM­LAR”
Tür­ki­ye’nin AK Parti ik­ti­dar­la­rı dö­ne­min­de­ki atı­lım­la­rı­nın öne­min­den bah­se­den Kat­mer, “Sa­vun­ma sa­na­yi­in­de Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de de­va­sa atı­lım­lar ger­çek­leş­tir­dik.
İHA-SİHA, TCG Ana­do­lu uçak ge­mi­miz ve son ola­rak uçu­şu­nu ger­çek­leş­ti­ren, yerli ve milli im­kan­la­rı­mız­la üret­ti­ği­miz HÜR­JET gurur kay­na­ğı­mız­dır.” dedi.
“TÜRKİYE YÜZ­YI­LI’NDA YERLİ VE MİLLİ PRO­JE­LER”
“Genç­le­ri­mi­zi üre­tim nok­ta­sın­da tüm im­kan­la­rı­mız­la des­tek­le­ye­ce­ğiz.
Ge­li­şen ve de­ği­şen dün­ya­nın şart­la­rı­na uygun, re­ka­bet­çi ve ye­ni­lik­çi pro­je­ler sa­ye­sin­de yerli ve milli üre­tim­le­ri­mi­zi ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz. Tür­ki­ye Yüz­yı­lı viz­yo­nu­mu­za uygun tüm gü­cü­müz­le ça­lış­ma­ya ve üret­me­ye devam ede­ce­ğiz” diye ko­nuş­tu. Ak Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Adayı Kat­mer’e zi­ya­ret­le­rin­de, AK Parti İyi­de­re İlçe Baş­ka­nı Nu­ray­dın Ay­na­cı, İyi­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Saf­fet Mete ve teş­ki­lat men­sup­la­rı eşlik etti.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı