"Kaybettiğimiz Her Maç Bizi Daha da Aşağı Çekiyor"

Kork­maz, “Artık bi­rey­sel ha­ta­la­ra yorum yap­mak is­te­mi­yo­rum. Çok kolay bir pe­nal­tı ver­dik” dedi. Kork­maz, kay­bet­tik­le­ri her maçın ken­di­le­ri­ni aşa­ğı­ya çek­ti­ği­ni be­lirt­ti.

Spor Haberleri 6.04.2022 11:26:00 0

    Spor Toto Süper Lig'in 31. haf­ta­sın­da dep­las­man­da Ay­te­miz Alan­yas­por'a 2-1 ye­ni­len tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un tek­nik di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, kay­bet­tik­le­ri her maçın ken­di­le­ri­ni aşa­ğı­ya çek­ti­ği­ni be­lirt­ti.
    Kork­maz, maçın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da, ilk 20 da­ki­ka is­te­dik­le­ri oyunu sa­ha­ya yan­sı­ta­ma­dık­la­rı­nı söy­le­di.
    Oyun­da bi­re­bir­le­ri iyi ya­pa­ma­dık­la­rı­nı ve ka­de­me­ye ge­çe­me­dik­le­ri­ni an­la­tan Kork­maz, "Do­la­yı­sıy­la ilk 20 da­ki­ka­yı oy­na­ya­ma­dık. 20 da­ki­ka­dan sonra daha et­ki­li ol­ma­ya baş­la­dık. İkinci yarı ise daha iyi oy­na­dık." dedi.
    Kork­maz, artık bi­rey­sel ha­ta­la­ra yorum yap­mak is­te­me­di­ği­ni dile ge­ti­re­rek, şun­la­rı söy­le­di:
    "Çok kolay bir pe­nal­tı ver­dik. 2-0'dan sonra oyun­dan kop­ma­dık. Mü­ca­de­le­mi­ze devam ettik. İste­di­ği­miz oyunu ikin­ci ya­rı­da oy­na­dık. Bun­dan son­ra­ki maç­lar­da bu oyunu devam et­tir­me­miz lazım. Çünkü lig iyice kı­sal­dı. Kay­bet­ti­ği­miz her maç bizi daha da aşağı çe­ki­yor. Artık bun­dan sonra Konya ma­çı­na ha­zır­la­na­ca­ğız" dedi.         

 Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: "Kaybettiğimiz Aşağı Çekiyor"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °