KAYMAKAMA VALİDEN BAŞARI BELGESİ

Ak­sa­ray-Er­me­nek ilçe Kay­ma­kam­lı­ğı­na ata­nan Hacı Kerim Meral’e Vali Kemal Çeber ta­ra­fın­dan Ba­şa­rı Bel­ge­si verdi.

Güncel Haberler 25.08.2022 09:06:00 0
KAYMAKAMA VALİDEN BAŞARI BELGESİ

    İkiz­de­re Kay­ma­kam­lı­ğı gö­re­vin­de­ki görev sü­re­si­nin dol­ma­sı­na bir yıl­dan daha fazla süre ol­ma­sı­na rağ­men ik­ti­dar par­ti­si yerel si­ya­set­çi­le­ri­nin kısır çe­kiş­me­siy­le Ak­sa­ray-Er­me­nek ilçe Kay­ma­kam­lı­ğı­na ata­nan Hacı Kerim Meral’e Vali Kemal Çeber ta­ra­fın­dan Ba­şa­rı Bel­ge­si verdi.
    Sos­yal medya he­sa­bın­dan mir mesaj ya­yın­la­yan Kay­ma­kam Hacı Kerim Meral’’ Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın tak­dir­le­ri ve ten­sip­le­ri ile Ka­ra­man ili Er­me­nek il­çe­si­ne ta­yi­ni­miz çık­ma­sı se­be­bi ile Sayın Va­li­mi­zin dü­zen­le­miş ol­du­ğu veda ye­me­ği­ne ka­tı­lım sağ­la­dık. Bay­ra­ğı­mı­zın dal­ga­lan­dı­ğı her nere olur­sa olsun canla başla mil­le­ti­mi­ze hiz­met et­me­ye devam ede­ce­ğim. Allah yar­dım­cı­mız olsun’’ dedi. İkiz­de­re’de gö­re­ve baş­la­dı­ğı 10 aylık sü­re­de hal­kın ya­nın­da olan, derdi ile il­gi­le­nen, ka­mu­nun kay­nak­la­rı­nı ye­rin­de ve dik­kat­li­ce kul­la­nan Kay­ma­kam Hacı kerim Meral’in İkiz­de­re’deki görev sü­re­si­nin dol­ma­sı­na daha zaman var­ken ta­yi­ni­nin çık­ma­sı­na sebep olan­la­ra ilçe halkı ta­ra­fın­dan da tepki gös­te­ril­di. İlçede bazı si­ya­si pati ev STK tem­sil­ci­le­ri yap­tık­la­rı açık­la­ma ile bu ta­yi­nin hak­sız ya­pı­lan bir tayin ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek tep­ki­le­ri­ni dile ge­tir­miş­ti. Kay­ma­kam Hacı Kerim Meral atan­dı­ğı Ak­sa­ray- Er­me­nek Kay­ma­kam­lı­ğı­na gö­re­ve baş­la­mak üzere il­çe­den ay­rıl­dı.  

 Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAMA VALİDEN BAŞARI BELGESİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °