Tarih: 17.08.2022 18:49

KGK'DEN TAHSİN BAYRAMOĞLU'NA PLAKET

Facebook Twitter Linked-in

    KGK Rize Tem­sil­ci­si Ga­ze­te­ci Bay­ram Ali Ka­val­cı ta­ra­fın­dan ve­ri­len pla­ket tö­re­nin­de bir ko­nuş­ma yapan Ka­val­cı’ ’Ri­ze-Er­zu­rum ka­ra­yo­lu ve Ovit ile Kırık Dallı Kavak Tü­nel­le­ri­nin ya­pıl­ma­sı için, Rize Er­zu­rum dost­lu­ğu için yıl­lar­ca ver­miş ol­du­ğu mü­ca­de­le ve hiz­met­le­ri­ne te­şek­kür için bu pla­ke­ti ver­me­yi Kon­se­yin Rize tem­sil­ci­li­ği ola­rak uygun bul­duk. Hiz­met için ka­mu­oyu yap­mak çok önem­li­dir.
    Tah­sin Bay­ra­moğ­lu bü­yü­ğü­müz Er­zu­rum ta­ra­fın­dan çok önem­li bir ka­mu­oyu­nun sesi ol­muş­tur. Ba­sı­nın sesi ol­muş­tur.
    Yıl­lar­dır ses­len­dir­di­ği Ovit-Kı­rık ve Dallı Kavak tü­nel­le­ri ve bağ­lan­tı yol­la­rı ta­mam­lan­mış ol­say­dı ula­şım çık daha rahat ola­cak­tı’’ dedi.
    Pla­ket sı­ra­sın­da bir ko­nuş­ma yapan Tah­sin Bay­ra­moğ­lu ’Er­zu­rum’un ta­li­hi­nin olum­lu yönde de­ğiş­me­si için de­ni­ze ka­vuş­ma­sı la­zım­dır.
    Er­zu­rum’u de­ni­ze ka­vuş­tu­ra­cak en kısa ve gü­ven­li ka­ra­yo­lu Er­zu­rum-Ri­ze ka­ra­yo­lu­dur.
    Bu yol üze­rin­de­ki tü­nel­le­rin ta­mam­lan­ma­sı lazım.
    Ovit Tü­ne­li bitti ve tra­fi­ğe açık 10 yıl­dır devam eden ve ta­mam­lan­ma­yan Kırık ve Dallı Kavak tü­nel­le­ri­nin ta­mam­lan­ma­sı­nı is­ti­yo­ruz.
    Bu tü­nel­ler 10 yıl oldu halen delme iş­le­mi bit­me­di.
    Bu yol ta­mam­lan­dı­ğın­da hem me­sa­fe hem zaman kı­sa­la­cak.
    Bu pla­ket benim daha çok ka­tı­da bu­lun­mam için önem­li bir he­di­ye oldu, KGK’nin Rize tem­sil­ci­si ola­rak size te­şek­kür edi­yo­rum’ ’dedi.
        Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —