Tarih: 15.08.2022 09:25

KIRIK VE DALLIKAVAK TÜNELLERİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

    Bölge için ha­ya­ti önem arz eden KIRIK ve DAL­LI­KA­VAK Tü­nel­le­ri­nin niye 10 yıl­dır ta­mam­lan­ma­dı­ğı­nı sor­gu­la­yan Eski İl Genel Mec­lis Üyesi Tah­sin Bay­ra­moğ­lu Ga­ze­te­ci İsmet Kö­soğ­lu’na içini döktü.
    Tah­sin Bay­ra­moğ­lu açık­la­ma­sın­da’’ 2012 yı­lın­da de­lin­me­ye baş­la­nı­lan ve 10 yıl­dır ta­mam­la­na­ma­yan Dallı Kavak tü­ne­li ne bek­li­yor.
    Siz­ler­de bil­has­sa Rize’den yazan Ga­ze­te­ci­ler ola­rak çok kez yaz­dı­nız.
    Söy­len­ti­le­re göre iha­le­yi alan firma işi baş­ka­sı­na dev­ret­miş o ta­şe­ron fir­ma­da pa­ra­sı­nı ala­ma­dı­ğı için işi bı­rak­tı­ğı id­di­ası var.
    Bu iddia doğ­ru­mu, Va­li­lik veya Ka­ra­yol­la­rı Genel Mü­dür­lü­ğü aci­len bir açık­la­ma yap­ma­lı­dır.
    Böl­ge­mi­zin se­çil­miş si­ya­set­çi­le­ri ne­re­de.
    Bu tü­nel­le­rin akı­bet­le­ri­ni niye araş­tır­mı­yor­lar.
    İddi­alar doğru ise yılan hi­kâ­ye­si­ne dönen Dallı Kavak tü­ne­li bu yıl da bit­me­yecek 3100 metre uzun­lu­ğun­da­ki Tünel 10 yılda nasıl bit­mez.
    14.300 Metre uzun­lu­ğun­da­ki çift tüplü Ovit 6 yılda ta­mam­la­na­rak tra­fi­ğe açıl­dı.
    Onu yapan firma iş fir­ma­sı da Dallı Kavak ve Kırık Tü­nel­le­ri­ni ya­pan­lar kim­ler bun­lar insan değil mi, Ovit Tü­ne­li­nin sa­hi­bi Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan’dı Kırık ve Dallı Kavak tü­nel­le­ri­nin sa­hi­bi kim.
    Sa­hip­siz ol­duk­la­rı için mi iş ya­pıl­mı­yor”.
Dallı Kavak ve Kırık tü­nel­le­ri 10 yıl oldu
    Bay­ra­moğ­lu’’ Dal­lı­ka­vak Tü­ne­li 2012 yı­lın­da de­lin­me­ye baş­lan­dı­ğın­da önce 2019 da sonra 2020 de ta­mam­la­na­ca­ğı söy­len­miş­ti fakat 2022 oldu halen ta­mam­lan­ma­dı.
    Böyle gi­der­se ne zaman ta­mam­la­na­ca­ğı da meç­hul.
    Bazı ço­ban­lar tü­nel­ler ya­pıl­ma­ya­cak­sa kışın hay­van­la­rı­mı­zı koy­mak için ahır ola­rak kul­la­na­lım diye ben­den is­tek­te bu­lun­du­lar’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —