KISA ÖYKÜ YARIŞMASININ KAZANLARINA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ÇİFTÇİ TAKTİM ETTİ

Ça­ye­li Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan ilk kez dü­zen­le­nen “Kısa Öykü Ya­rış­ma­sı” so­nu­cun­da de­re­ce­ye giren eser­le­rin sa­hip­le­ri­ne ödül­le­ri­ni Baş­kan ÇİFTÇİ tak­tim etti.

Yerel Haberler 15.09.2022 10:22:00 0
KISA ÖYKÜ YARIŞMASININ KAZANLARINA ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ÇİFTÇİ TAKTİM ETTİ

    Bir­bi­rin­den ba­ğım­sız ve ru­muz­la­rı ile de­ğer­len­di­ri­len eser­le­rin ara­sın­dan ödüle layık gö­rü­len Or­ta­okul ve Lise dü­ze­yin­de­ki üç ese­rin sa­hip­le­ri­ne Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ ta­ra­fın­dan ödül­le­ri tak­tim edil­di.
    Baş­kan ÇİFTÇİ ödül­le­rin tak­ti­mi sı­ra­sın­da açık­la­ma ya­pa­rak şu ifa­de­le­re yer verdi. " Biz, bu ya­rış­ma­yı dü­zen­ler­ken ama­cı­mız kı­yas­la­ma veya sı­ra­la­ma yap­mak değil, ço­cuk­la­rı­mı­zı ya­şa­dık­la­rı şehre özgün bilgi ve bi­ri­ki­me da­ya­lı eser­ler çı­kart­ma­la­rı­na, kitap oku­ma­ya yö­ne­lik il­gi­nin art­ma­sı­nı sağ­la­mak­tı. Baş­vu­ru­la­rı gör­düm ve bu ya­rış­ma ile bir kı­sım­da olsa gen­ci­mi­zi he­def­le­di­ği­miz so­nu­ca ulaş­tı­ğı­nı fark ettik. Ya­rış­ma­ya ka­tı­lan tüm genç­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum. Genel kül­tü­re da­ya­lı olan ya­rış­ma­la­rı­mı­zı zaman zaman tek­rar­la­ya­rak yine bu tür tö­ren­le­ri­miz ola­cak­tır.” İfa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.    

Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °