KOMŞU TRABZON VE ARTVİN'DEKİ GAZETECİLER CEMİYETLERİNİN BAŞKANLARI RİZELİ

TGC'NİN BAŞ­KAN­LI­ĞI­NA ERSEN VEDA KÜÇÜK YENİDEN VE 2.​KEZ, ARTVİN'DEKİ FAAL GA­ZE­TECİLER CEMİYETİ BAŞ­KAN­LI­ĞI­NA YAŞAR KARS DA BİR DÖNEM SONRA TEK­RAR SEÇİLMEYİ BA­ŞAR­DI.

22.04.2022 12:06:00 0
KOMŞU TRABZON VE ARTVİN

    Çay'ın ve Yağ­mur'un Baş­kent'i RİZE'mize komşu olan iki dost ve komşu İlimiz Trab­zon ve Art­vin'de yıl­lar­dır fa­ali­yet gös­te­ren Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­yet­le­ri­nin Baş­kan­lık­la­rı­nı son yıl­lar­da Ri­ze­li Mes­lek­taş ar­ka­daş­la­rı­mız ya­pı­yor.
    Kısa ismi TGC olan Trab­zon Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­kan­lı­ğı­na ilk kez (3) yıl önce (2019'da) se­çi­len Ri­ze­li Hem­şe­ri­miz ERSEN VEDA KÜÇÜK bu gö­re­vi­ne ön­ce­ki gün ve 2.​kez se­çil­me 《Ba­şa­rı­sı­nı 》gös­ter­di.
    Basın ca­mi­ası­na ilk ola­rak Tür­ki­ye Ga­ze­te­si adına Rize'de me­sa­iye baş­la­yan Hem­şe­ri­miz ERSEN VEDA KÜÇÜK halen Tür­ki­ye Ga­ze­te­si­nin Trab­zon Büro Şen­li­ği­ni ya­pa­rak­da bir­çok 《 ba­şa­rı­la­ra》 İmza at­ma­ya devam edi­yor.
    Do­ğu­da­ki diğer komşu ve dost İlimiz Ser­hat Şehri Art­vin'deki Faal Ga­ze­te­ci­ler Der­ne­ği­nin Baş­kan­lı­ğı­nı mes­lek­ta­şı TURAN ŞEN­TÜRK'e (3) yıl önce devir eden Ri­ze­li Hem­şe­ri­miz YAŞAR KARS bu gö­re­vi çok kısa bir süre önce tek­rar devir ala­rak bir ara dönem sonra tek­rar Baş­kan se­çil­me《ba­şa­rı­sı­nı》gös­te­ren Hem­şe­ri­miz ve mes­lek­taş ar­ka­da­şı­mız oldu.
    ERSEN VEDA KÜÇÜK ve YAŞAR KARS'ı ayrı ayrı 《TEBRİK 》eder ve 《BA­ŞA­RI­LA­RI­NIN 》de­vam­la­rı­nı di­le­riz.

    TRAB­ZONS­POR'U ŞAMPİYON YAPAN TEKNİK DİREK­TÖR AB­DUL­LAH MUCİP AVCI'DA RİZELİ
    Bu arada Tür­ki­ye dep­las­man­lı Süper Li­gin­de tam ( 36 ) yıl sonra Şam­pi­yon­lu­ğu­nu ga­ran­ti­le­ye­rek 7. kez mutlu sona koşan Bor­do-Ma­vi­li Trab­zons­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü de Ri­ze­li Hem­şe­ri­miz AB­DUL­LAH MUCİP AVCI ola­rak is­mi­ni Türk Fut­bol ta­ri­hin­de ALTIN harf­ler­le yaz­dır­ma­yı ba­şar­dı. Kom­şu­muz Trab­zons­por bun­dan ön­ce­ki ( 6) lig şam­pi­yon­luk­la­rı­nı Trab­zon­lu Mer­hum ÖZKAN SÜMER ve AHMET SUAT ÖZ­YA­ZI­CI dö­ne­min­de ya­şa­mış­tı.
         

Ha­ber-Fo­to: Faik BA­KOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °