KÖSE-KÖSEOĞLU-KÖSOĞLU AİLE DERNEĞİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

KÖSE-KÖSEOĞLU-KÖSOĞLU AİLE DERNEĞİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Genel Mer­ke­zi İstan­bul’da bu­lu­nan Kö­se-Kö­se­oğ­lu-Kö­soğ­lu Aile­si Sos­yal ve Kül­tür Yar­dım­laş­ma Der­ne­ği üye­le­ri Rize’de kah­val­tı­da bu­luş­tu.

    Yur­dun bir­çok böl­ge­sin­de bu­lu­nan ak­ra­ba­lar­la ta­nış­ma kay­naş­ma adı al­tın­da Rize’de ilk kez bir kah­val­tı­da bu­luş­tuk­la­rı­nı söy­le­yen Der­nek Baş­ka­nı İbra­him Kö­soğ­lu’ bugün Rize’de Trab­zon ve Rize’de bu­lu­nup çay top­la­mak­tan fır­sat bu­la­rak kah­val­tı­mı­za gelen bazı de­ğer­li ak­ra­ba­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Ak­ra­ba­mız Tür­ki­ye’deki en ka­la­ba­lık aile­ler­den bi­ri­si­dir. Ku­ru­luş aşa­ma­sı­nı geç­tik fakat tam te­şek­kül­lü et­ki­li bir der­nek henüz ola­ma­dık. İşlem­le­ri­miz devam edi­yor. Tür­ki­ye’nin bir­çok şeh­rin­den ak­ra­ba­la­rı­mı­zın olum­lu ça­lış­ma­la­rı­nı gör­mek bizi de mutlu edi­yor. Der­ne­ği­miz başta Genel Mer­ke­zin bu­lun­du­ğu İstan­bul olmak üzere her şeh­rin­de tem­sil­ci bu­lun­dur­mak is­ti­yo­ruz. Bu amaç­la Rize Tem­sil­ci­si ola­rak Ga­ze­te­ci İsmet Kö­soğ­lu’nu be­lir­le­dik. Der­ne­ği­mi­zin ku­ru­lu­şun­da bu­gü­ne kadar emeği geçen her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum. Üye ka­yıt­la­rı­mız her geçen gün ar­ta­rak devam edi­yor. İrti­ba­tı ko­par­ma­mak, daha da ge­li­şip bü­yü­mek için Der­ne­ği­mi­zin sos­yal medya he­sa­bı­nı daha ça­lı­şır du­ru­ma ge­ti­re­ce­ğiz. Çay za­ma­nı­na denk gel­me­si­ne na­za­ran yine de bir­bi­rin­den de­ğer­li soy­daş­la­rı­mı­zı Bu fo­toğ­raf ka­re­sin­de gör­mek çok güzel İna­nı­yo­rum ki her­ke­sin mü­sa­it ol­du­ğu fark­lı bir za­man­da ya­pı­la­cak top­lan­tı­ya ka­tı­lı­mın çök yük­sek ola­cak­tır Bu güzel or­ga­ni­ze de emeği geçen kat­kı­da bu­lu­nan her­kes­ten Allah razı olsun Bir­li­ği­miz Be­ra­ber­li­ği­miz daim olsun. Trab­zon ve Rize’den gelen ak­ra­ba­la­rı­mız­la bu kah­val­tı­lı soh­bet top­lan­tı­mı­zı ger­çek­leş­tir­dik’’ dedi.
    Rize’de ger­çek­le­şen kah­val­tı­ya İstan­bul’dan gelen Der­nek Baş­ka­nı İbra­him Kö­soğ­lu ile bir­lik­te İkiz­de­re eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hasan Kö­soğ­lu, Rize İl Ti­ca­ret Mü­dü­rü Osman Kö­se­oğ­lu, Sal­va­der Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi ve Baş­kan Ve­ki­li Nu­ret­tin Köse, OF Kıyı boyu Ma­hal­le­si Muh­ta­rı İhsan Kö­se­oğ­lu, Arak­lı­dan İşa­da­mı Ahmet Köse, Rize mer­kez­de­ki Fırın iş­let­me­ci­si Salim Kö­se­oğ­lu ve bir­çok Köse, Kö­se­oğ­lu Kö­soğ­lu ak­ra­ba­sı ka­tıl­dı.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU