KÖSEOĞLU-KÖSE-KÖSOĞLU DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE ZİYARET

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi zi­ya­ret ede­rek Ça­ye­li’ndeki ak­ra­ba­la­rı­na da zi­ya­ret­te bu­lun­du­lar.

Yerel Haberler 21.06.2023 09:35:00 0
KÖSEOĞLU-KÖSE-KÖSOĞLU DERNEĞİ

 Kö­se­oğ­lu Köse Kö­soğ­lu Der­ne­ği­nin Baş­kan Yar­dım­cı­sı Er­do­ğan Köse ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’yi zi­ya­ret ede­rek Ça­ye­li’ndeki ak­ra­ba­la­rı­na da zi­ya­ret­te bu­lun­du­lar.
 Genel Mer­ke­zi İstan­bul’da olan Kö­se­oğ­lu Köse Kö­soğ­lu Der­ne­ği ilk Şu­be­si­ni Rize’de aç­ma­ya ha­zır­la­nı­yor.
Rize’de top­la­nan Kö­se­oğ­lu Köse Kö­soğ­lu Der­ne­ği Baş­ka­nı İbra­him Kö­soğ­lu, “Aile­miz­den bin­ler­ce insan yur­dun dört bir ta­ra­fı­na iş­le­ri do­la­yı­sıy­la mec­bu­ren ya­şa­mak zo­run­da kal­mış­lar­dır. Büyük ço­ğun­lu­ğu­mu­zun ana va­ta­nı böl­ge­miz­dir.
Son yıl­lar­da bir çatı al­tın­da top­la­na­bil­me­nin gay­re­ti için­de olduk. Gö­nül­lü ak­ra­ba­la­rı­mı­zın ça­lış­ma­sı ile Genel Mer­ke­zi­mi­zi İstan­bul’da kur­duk.
Çünkü İstan­bul’da daha çok ak­ra­ba­mız var. Yö­ne­tim ola­rak al­dı­ğı­mız ka­rar­la ak­ra­ba­la­rı­mı­zın bu­lun­du­ğu diğer şe­hir­ler­de de Şu­be­mi­zi aç­ma­ya baş­la­dık. İlk Rize’de 1 nolu Şu­be­yi açmak için Rize’de ak­ra­ba­la­rı­mız­la bir araya ge­le­rek sü­re­ci de­ğer­len­dir­dik. İstan­bul’da bü­rok­ra­tik iş­le­ri ta­mam­lan­dık­tan sonra Rize’de Recep Köse ak­ra­ba­mı­zın tah­sis et­ti­ği bü­ro­da Şu­be­mi­zi aça­ca­ğız. Bu ko­nu­da bize des­tek olan Rize’deki Recep Köse ak­ra­ba­mı­za çok te­şek­kür edi­yo­rum. Ya­kın­da fa­ali­ye­te geç­mek için ça­lı­şı­yo­ruz, ka­tı­lan tüm ak­ra­ba­la­rı­ma canı gö­nül­den te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.


       Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °