“Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

Spor Haberleri 6.05.2022 11:43:00 0
“Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

    Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, 7-1 galip ay­rıl­dık­la­rı Göz­te­pe ma­çı­nın ar­dın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da Kork­maz, “Küçük bir şan­sı­mız vardı, onu önü­müz­de­ki haf­ta­ya ta­şı­dık” dedi.
    Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta ma­çın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, dep­las­man­da Göz­te­pe’yi 7-1 mağ­lup etti. Maçın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma yapan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, “Oyun­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­rum. Sezon ba­şın­dan beri ilk dep­las­man ga­li­bi­ye­ti­ni aldık. İyi oy­na­dık ve so­nun­da ka­zan­dık. Küçük bir şan­sı­mız vardı, onu önü­müz­de­ki haf­ta­ya ta­şı­dık.
    Artık önü­müz­de­ki hafta önce kendi işi­mi­zi bi­ti­re­ce­ğiz. Daha sonra ra­kip­le­ri­mi­zin kay­bet­me­si­ni bek­le­ye­ce­ğiz” dedi. "Kır­mı­zı kart­lar ve pe­nal­tı­lar so­nu­cu et­ki­li­yor" Kork­maz, bir ga­ze­te­ci­nin geç­ti­ği­miz hafta alı­nan fark­lı mağ­lu­bi­yet ve bu hafta alı­nan fark­lı ga­li­bi­ye­ti sor­ma­sı üze­ri­ne şöyle ko­nuş­tu: “Biz ma­ale­sef çok kolay kır­mı­zı kart gö­rü­yo­ruz ve pe­nal­tı ve­ri­yo­ruz. Oyu­nu­mu­zu ve maçın so­nu­cu­nu et­ki­le­yen şey­ler bun­lar. Trab­zon ma­çın­dan sonra oyun ola­rak iyi oy­nu­yo­ruz ama bu kadar kolay kır­mı­zı kart gö­rür­sek sonuç da ala­maz­sı­nız. Ben ne­de­nin bu ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yo­rum. Yoksa dep­las­man­da daha fazla puan top­la­ya­bi­lir­dik.” “Sezon so­nun­da ko­nu­şa­ca­ğız” Kork­maz, ge­lecek sezon Çay­kur Ri­zes­por’da devam edip et­me­ye­ce­ği­nin so­rul­ma­sı­na ise şöyle yanıt verdi: “Ben daha önce an­la­şır­ken kont­ra­tı­mın ge­re­ği neyse ona göre dav­ra­na­ca­ğı­mı söy­le­miş­tim. Bu­ra­da ol­mak­tan do­la­yı ekip ola­rak çok mut­lu­yuz. Ba­ka­ca­ğız, sezon so­nun­da ko­nu­şa­ca­ğız. Fakat ben kont­ra­tı­mın ge­re­ği neyse so­nu­na kadar onu kul­la­na­ca­ğım” dedi.
              

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °