“Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

“Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Küçük bir şansımız vardı, onu önümüzdeki haftaya taşıdık”

    Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, 7-1 galip ay­rıl­dık­la­rı Göz­te­pe ma­çı­nın ar­dın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da Kork­maz, “Küçük bir şan­sı­mız vardı, onu önü­müz­de­ki haf­ta­ya ta­şı­dık” dedi.
    Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta ma­çın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, dep­las­man­da Göz­te­pe’yi 7-1 mağ­lup etti. Maçın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma yapan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, “Oyun­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­rum. Sezon ba­şın­dan beri ilk dep­las­man ga­li­bi­ye­ti­ni aldık. İyi oy­na­dık ve so­nun­da ka­zan­dık. Küçük bir şan­sı­mız vardı, onu önü­müz­de­ki haf­ta­ya ta­şı­dık.
    Artık önü­müz­de­ki hafta önce kendi işi­mi­zi bi­ti­re­ce­ğiz. Daha sonra ra­kip­le­ri­mi­zin kay­bet­me­si­ni bek­le­ye­ce­ğiz” dedi. "Kır­mı­zı kart­lar ve pe­nal­tı­lar so­nu­cu et­ki­li­yor" Kork­maz, bir ga­ze­te­ci­nin geç­ti­ği­miz hafta alı­nan fark­lı mağ­lu­bi­yet ve bu hafta alı­nan fark­lı ga­li­bi­ye­ti sor­ma­sı üze­ri­ne şöyle ko­nuş­tu: “Biz ma­ale­sef çok kolay kır­mı­zı kart gö­rü­yo­ruz ve pe­nal­tı ve­ri­yo­ruz. Oyu­nu­mu­zu ve maçın so­nu­cu­nu et­ki­le­yen şey­ler bun­lar. Trab­zon ma­çın­dan sonra oyun ola­rak iyi oy­nu­yo­ruz ama bu kadar kolay kır­mı­zı kart gö­rür­sek sonuç da ala­maz­sı­nız. Ben ne­de­nin bu ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yo­rum. Yoksa dep­las­man­da daha fazla puan top­la­ya­bi­lir­dik.” “Sezon so­nun­da ko­nu­şa­ca­ğız” Kork­maz, ge­lecek sezon Çay­kur Ri­zes­por’da devam edip et­me­ye­ce­ği­nin so­rul­ma­sı­na ise şöyle yanıt verdi: “Ben daha önce an­la­şır­ken kont­ra­tı­mın ge­re­ği neyse ona göre dav­ra­na­ca­ğı­mı söy­le­miş­tim. Bu­ra­da ol­mak­tan do­la­yı ekip ola­rak çok mut­lu­yuz. Ba­ka­ca­ğız, sezon so­nun­da ko­nu­şa­ca­ğız. Fakat ben kont­ra­tı­mın ge­re­ği neyse so­nu­na kadar onu kul­la­na­ca­ğım” dedi.
              

Haber Merkezi