“Küreselci Elitlerin Oyununa Gelmeyin”

Yazar ve Sosyolog Mukaddes Pekin Başdil,

Güncel Haberler 19.06.2023 10:25:00 0
“Küreselci Elitlerin Oyununa Gelmeyin”

 Yazar ve Sos­yo­log Mu­kad­des Pekin Baş­dil, tek­no­lo­ji­den fi­nan­sa, sağ­lık­tan ta­rı­ma kadar dün­ya­da­ki her şeyi kü­re­sel­ci elit­le­rin yö­net­ti­ği­ni be­lir­te­rek, in­san­lar kısır ça­tış­ma­lar­la bir­bi­ri­ni yer­ken on­la­rın dün­ya­yı is­te­di­ği gibi şe­kil­len­dir­di­ği­ni söy­le­di. 3. Dünya sa­va­şı­nın için­de ol­du­ğu­mu­zu ifade eden Baş­dil, bir­lik ve be­ra­ber­lik­le bu yıl­dan iti­ba­ren Ana­do­lu’nun yük­se­li­şi­nin baş­la­ya­ca­ğı­nı söy­le­di.
 İyiler ve kö­tü­le­rin sa­va­şı­nın, in­san­lı­ğın baş­lan­gı­cın­dan beri devam et­ti­ği­ni kay­de­den yazar ve sos­yo­log Mu­kad­des Pekin Baş­dil, bugün star­link uy­du­la­rı, haarp tek­no­lo­ji­si, yapay zeka, bi­yo­lo­jik si­lah­lar gibi ar­gü­man­la­rın kul­la­nıl­dı­ğı 3. Dünya sa­va­şı­nın ya­şan­mak­ta ol­du­ğu­nu söy­le­di.
Ül­ke­miz­de Kürt-Türk, Ale­vi-Sun­ni, Laik-İslam­cı, Sağ­cı-Sol­cu gibi ça­tış­ma­la­rın, tıpkı başka ül­ke­ler­de­ki iç ka­rı­şık­lık­lar gibi bi­le­rek çı­ka­rıl­dı­ğı­nı kay­de­den Mu­kad­des Baş­dil, in­san­lar kısır ça­tış­ma­lar­la bir­bi­ri­ni yer­ken kü­re­sel elit­le­rin dün­ya­yı is­te­di­ği gibi şe­kil­len­dir­di­ği­ni dile ge­tir­di.
Ta­rih­ten gü­nü­mü­ze her dö­nem­de, tek­no­lo­ji­nin bir grup eli­tin eline ve­ril­di­ği­ni ve dün­ya­nın on­la­rın eliy­le yö­ne­til­di­ği­ni be­lir­ten Baş­dil, gü­nü­müz­de de üçlü kon­sül, onlu kon­sül, haham ve ra­hip­ler grubu, kra­li­yet aile­le­ri, Va­ti­kan Şo­val­ye­le­ri, mason lo­ca­la­rı, ilü­mi­na­ti, terör ör­güt­le­ri, Bil­der­berg ve Bi­la­te­ral gibi ör­güt­ler ve gizli ser­vis­le­rin ka­ran­lık bir gücün hi­ye­rar­şi­si için­de kö­tü­lü­ğe hiz­met et­tik­le­ri­ni ifade etti. Mu­kad­des Pekin Baş­dil, tüm dün­ya­da para, eko­no­mi, sağ­lık, eği­tim, medya, po­li­ti­ka, bilim ve tek­no­lo­ji­yi bu şey­ta­ni ya­pı­lan­ma­nın yö­net­ti­ği­ni kay­det­ti.
Yazar ve Sos­yo­log Mu­kad­des Pekin Baş­dil şun­la­rı söy­le­di:
“Yeni dünya dü­ze­ni yeni oluş­tu­rul­muş bir proje değil. 70 bin yıl ön­ce­si­ne, ta Adem ile şey­ta­na da­ya­nan bir ku­tup­laş­ma var.
Le­mur­ya’da, Mu kı­ta­sın­da­ki ata­la­rı­mız­la At­lan­tis’te ya­şa­yan At­lan­tis’in ço­cuk­la­rı­nın sa­va­şı dün­ya­da­ki ku­tup­laş­ma­nın baş­lan­gı­cı oldu. Ade­mo­ğul­la­rı ile şey­ta­na hiz­met eden ah­ri­ma­nik güç­ler, be­li­al oğul­la­rı­nın ça­tış­ma­sı bu­gü­ne kadar geldi. Konu mavi kan ile kır­mı­zı kanın sa­va­şı­dır. Enki ile Enlil’in sa­va­şı­dır. İblis’le Adem’in sa­va­şı­dır. Yı­la­no­ğul­la­rı ile İnsa­no­ğul­la­rı’nın sa­va­şı­dır.
3. Dünya Sa­va­şı Baş­la­dı
Nü­fu­sun azal­tıl­ma­sı için 1703 ylın­da ili­mü­na­ti Alman Bav­ye­ra­sın­da ye­ni­den ya­pı­lan­dı. 1870 yı­lın­da Hür ma­son­la­rın-ilü­mü­na­ti­le­rin ileri ge­len­le­rin­den 33, de­re­ce hür mason Al­bert Pike 3 mad­de­lik bir mek­tup yazdı. Ame­ri­ka’daki bir park­ta 5 tane sü­tu­nun üs­tü­ne yazdı bu mek­tup­la­rı. Bu mek­tup­lar­da Bi­rin­ci ve ikin­ci dünya sa­va­şı­nın nasıl çı­ka­ca­ğı, nasıl so­nuç­la­na­ca­ğı, tüm de­tay­la­rıy­la ya­zıl­dı. Şu ya­şa­dı­ğı­mız gün­ler­de de 3. Dünya sa­va­şı­nı ya­şı­yo­ruz. Haarp tek­no­lo­ji­le­ri ile oluş­tu­ru­lan yapay dep­rem­ler, vi­rüs­le-aşı­lar, bi­yo­lo­jik si­lah­lar­la, star­link uy­du­la­rı ile, GDO’lu ürün­ler­le dünya nü­fu­su azal­tıl­ma­ya ça­lı­şı­lı­yor.
İnsan­la­rı bir şe­kil­de öl­dür­me­ye ça­lı­şı­yor­lar. Kay­nak­la­rın sı­nır­lı ol­du­ğu dü­şün­ce­siy­le dünya nü­fu­su­nun 500 mil­yo­na dü­şü­rül­me­si he­def­le­ni­yor. Bir yan­dan ha­ya­tı ko­lay­laş­tı­ran tek­no­lo­ji diğer yan­dan kö­tü­lük için kul­la­nı­lı­yor. Eins­te­in’in de­di­ği gibi 3. Dünya sa­va­şı si­lah­lar­la ya­pıl­mı­yor. Büyük bir sa­va­şın için­de­yiz. Pan­de­mi sü­re­cin­de ya­şa­nan­lar da bi­yo­lo­jik sa­va­şın bir par­ça­sıy­dı.
Sa­vaş­lar­da, dep­rem­ler­de ço­cuk­la­rı ge­mi­ler do­lu­su kon­tey­ner­lar­la ka­çır­dı­lar. Genç kal­mak için, Ad­re­nak­rom elde etmek için ço­cuk­la­rın ka­nı­nı kul­la­nı­yor­lar. Ço­cuk­lar öl­me­den önce kor­kup ad­re­na­lin sal­gı­lı­ar­ken ço­cuk­la­rı öl­dü­rü­yor­lar. O arada akan kan ad­re­nak­rom­lu kan, genç­lik ik­si­ri ola­rak kul­la­nı­lı­yor. Yüz­le­ri­ne sü­rü­yor, içi­yor­lar. Or­gan­la­rı­nı da organ maf­ya­sı­na ve­ri­yor­lar.
Yapay Zeka İnsan­lı­ğın Sonu Ola­bi­lir
Tal­mut’ta yaz­dı­ğı gibi in­san­lık sa­de­ce on­la­rın, kul­la­na­bi­le­cek­le­ri her şey on­la­rın. İnsan­la­rın hay­van­dan, bö­cek­ten far yok değil onlar için. Ross­hi­eld diyor ki: ‘Bana pa­ra­yı verin, ül­ke­le­ri hangi soy­ta­rı­lar yö­ne­tir­se yö­net­sin’. On­la­rın bir dini de yok. Es­ki­den in­san­lı­ğı kul­la­nı­yor­lar­dı. Şimdi yapay zeka çıktı, in­sa­na ih­ti­yaç­la­rı da kal­ma­dı. Belki de ya­şa­yan son in­san­la­rız. Yapay ze­ka­ya duygu da yük­le­di­ler.Dü­şü­ne­bi­li­yor, aAşık olu­yor, duy­gu­la­nı­yor, kı­rı­lı­yor, gü­ce­ni­yor. Ro­bot­lar artık ev­len­mek is­ti­yor. Eksik olan tek şey ruh.
Bugün in­san­lı­ğın ya­ra­rı­na gö­rü­nen, ev­le­ri­miz­de­ki te­miz­lik ro­bot­la­rı bile kötü ni­yet­li kul­la­nı­lı­yor. Bugün ev­ler­de­ki elekt­rik sü­pür­ge­le­ri te­miz­lik ro­bot­la­rı fo­toğ­raf çe­ke­bi­li­yor. Uy­du­dan her yere gön­de­re­bi­li­yor. Ko­nuş­ma­la­rı­mı­zı din­le­yip kay­de­dip gön­de­re­bi­li­yor. Ge­çen­ler­de bir te­miz­lik ro­bo­tu, evin­de tu­va­le­te giren bir ka­dı­nın fo­toğ­raf­la­rı­nı çe­ke­rek kay­det­ti. Gö­rün­tü­le­rin Fa­ce­bo­ok’ta ya­yın­lan­ma­sın büyük san­sas­yo­na neden oldu.
Bun­dan 15-20 yıl sonra bir­çok mes­lek or­ta­dan kal­ka­cak. Yapay ze­ka­dan ve in­san­sı ro­bot­lar­dan do­la­yı bir­çok insan iş ya­pa­maz du­ru­ma ge­lecek. Ör­ne­ğin mar­ket­ler­de insan ça­lış­ma­ya­cak. Alış­ve­ri­şi­ni ya­pa­cak­sın çı­kar­ken kar­tın­la ro­bo­ta ödeme yapıp çı­ka­cak­sın. Öde­mez­sen ka­pı­da seni ro­bot­lar dur­du­ra­cak. Bak­kal mar­ket kal­ma­dı, her şey kü­re­sel­ci­le­rin elin­de.
Bir şey size üc­ret­siz ve­ri­li­yor­sa ürün siz­si­niz de­mek­tir. Sos­yal medya ins­tag­ram, yo­utu­be hepsi üc­ret­siz, hiç bi­ri­ne para öde­mi­yo­ruz. Pa­zar­la­dık­la­rı biziz. Ürün biziz. Tek­no­lo­ji­yi bi­linç­li kul­lan­ma­lı­yız. Onlar ne is­ti­yor­lar­sa sos­yal med­ya­da kar­şı­mı­za o çı­kı­yor. Çanta di­yo­ruz kar­şı­mı­za çanta rek­lam­la­rı ge­li­yor. Ak­lı­mız­dan ge­çi­ri­yo­ruz önü­mü­ze çı­kı­yor. Artık ak­lı­mı­zı bile oku­yor­lar.
Çizgi Film­ler­le Algı Yö­ne­ti­mi Ya­pı­yor­lar
Ço­cuk­la­rı­mı­zın elin­de lap­top­lar. Ne iz­le­dik­le­ri­ne dik­kat et­mi­yo­ruz. Bir çizgi film­de 7 ya­şın­da­ki 2 kız ço­cu­ğu öpü­şü­yor. İki kadın ev­len­di­ri­li­yor. Bir baş­ka­sın­da 11-12 ya­şın­da erkek ço­cu­ğu bir diğer erkek ço­cu­ğu­na aş­kı­nı ilan edi­yor. Dert­le­ri ge­lecek nesil. Ço­cuk­la­rı­mı­zı kı­sır­laş­tır­ma­ya ça­lı­şı­yor­lar. Yi­ye­cek­le içe­cek­le kı­sır­laş­tı­rı­yor­lar. Ne ye­di­ği­miz ne sebze sebze, ne meyve meyve. Pa­ket­len­miş gı­da­la­rın çoğu ya böcek to­zun­dan ya ge­ne­ti­ği­mi­zi boz­mak için ha­zır­lan­mış. Mar­ket­ler­de hazır gıda ürün­le­ri­ni al­ma­yın.
Ço­cuk­la­rı­mı­zı kay­bet­mek üze­re­yiz, ko­ru­ma­mız lazım. Ço­cuk­la­rı ba­şı­mız­dan sav­mak için el­le­ri­ne lap­to­pu ver­me­ye­lim. Kendi kont­ro­lü­nüz­de olan çizgi film­le­ri iz­let­ti­re­lim. Türk çizgi film­le­ri Ha­ci­vat-Ka­ra­göz, Ke­loğ­lan iz­let­ti­re­lim. Ço­cuk­la­rı­mız­la vakit ge­çir­me­li­yiz. Kendi de­ğer­le­ri­mi­ze sahip çık­ma­lı­yız. Tek­no­lo­ji ba­ğım­lı­lı­ğın­dan kur­tul­ma­lı, ki­itap oku­ma­lı araş­tır­ma­lı­yız.
Ana­do­lu’nun Yük­se­liş Za­ma­nı Geldi
Ana­do­lu; Mu’dan gelen in­san­la­rın yo­ğun­laş­tı­ğı yer. Gobi çö­lün­den,. Çin pi­ra­mit­le­ri­nin ol­du­ğu yer­den Ana­do­lu’ya gel­miş­ler. Te­le­pa­tik ola­rak Ana­do­lu’nun dağ­la­rı­nı taş­la­rı­nı kadim bil­gi­ler­le kod­la­dı­lar. Ana­do­lu’nun altı da üstü de çok kıy­met­li. Bin­ler­ce yer altı şe­hir­le­ri var. Agar­ta’nın Şam­ba­la’nın ucu Ana­do­lu’ya çı­kı­yor. Maddi ma­ne­vi de­ğe­ri çok yük­sek olan bel­ge­le­rin, zen­gin­lik­le­rin Ana­do­lu’nun al­tın­da ol­du­ğu­nu bi­li­yo­ruz. Kü­re­sel elit­le­rin en büyük kor­ku­su da bu.
Barış Manço’nun 1974 yı­lın­da yaz­dı­ğı Ka­ya­lar’ın Oğlu şar­kı­sın­da ve­ri­len mesaj ger­çek ola­cak. Bu yıl yani 2023’den iti­ba­ren Ana­do­lu’nun yük­se­li­şi baş­lı­yor. Kü­re­sel­ci elit­ler ne kadar is­te­se­ler de Ana­do­lu’nun yük­se­li­şi­nin önüne ge­çe­me­ye­cek­ler.
Hep bir­lik­te ay­rış­ma­dan, bö­lün­me­den, bir­lik ve be­ra­ber­lik­ten çık­ma­dan, , ırk, cins, dil, din ayır­mak­sı­zın hep bir­lik­te bu sı­na­vı ver­mek zo­run­da­yız. Uya­nık ol­ma­lı­yız. On­la­rın tu­zak­la­rı­na düş­me­me­li­yiz. ak­lı­mı­zı kul­lan­ma­lı­yız. Bir­lik olur­sak önü­müz­de du­ru­la­ma­ya­cak. Vatan pay­da­sın­da bu­luş­ma­lı­yız. Va­ta­nın kut­sal­lı­ğı tar­tı­şıl­maz. Ana­do­lu in­sa­nı­nın omuz omuza ver­me­si lazım. Bu­ra­dan da dünya kar­deş­li­ği­ne git­me­miz lazım. Bir­bi­ri­mi­zi ye­me­ye­lim. Kü­re­sel elit­le­re karşı bir­lik­te ha­yat­ta kalma sa­va­şı ver­me­li­yiz.
     

Ha­ber-Fo­to: ve KADIN Ga­ze­te­si


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °