MANLE ŞELALESİ TURİZM YATIRIMI BEKLİYOR

İlçe mer­ke­zi­ne 500 metre uzak­lık­ta­ki Manle Şe­la­le­si 2023 yı­lın­da önem­li ge­liş­me­le­ri pay­la­şa­rak pro­je­si­nin ha­zır­lan­ma­sı bek­le­ni­yor.

Güncel Haberler 28.10.2022 10:13:00 0
MANLE ŞELALESİ TURİZM YATIRIMI BEKLİYOR

    İkiz­de­re mer­ke­ze çok yakın Ye­şil­yurt Ma­hal­le­sin­de bu­lu­nan Manle Şe­la­le­sin­de güzel ge­liş­me­le­rin ola­ca­ğı­nı söy­le­yen MHP li İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’’ Rize’miz yal­nız Çay ile ta­nın­mı­yor.
    Yay­la­la­rı ve şe­la­le­le­ri ile et­ki­le­yi­ci bir şe­hir­dir. Bu şeh­rin hiç bo­zul­ma­mış en güzel il­çe­le­rin­den bi­ri­si­de İkiz­de­re’dir.
    İkiz­de­re il­çe­mi­zin mer­ke­ze çok ya­kı­nın­da bu­lu­nan Manle Şe­la­le­si mut­la­ka gö­rül­me­si ge­re­ken yer­ler­den bi­ri­dir.
    Ye­şil­yurt Ma­hal­le­sin­de­ki Şe­la­le­miz ilçe mer­ke­zin­den 500 metre uzak­ta muh­te­şem do­ğa­sı olan bir yerde bu­lu­nu­yor. Ye­şil­yurt Ma­hal­le­sin­de bu­lu­nan Manle Şe­la­le­si iki ka­de­me­li ve yak­la­şık ola­rak 30 metre yük­sek­lik­ten akan güzel bir şe­la­le­dir. Suyu hiç ek­sil­mez.
    Böl­ge­mi­zin gizli kal­mış me­kân­la­rın­dan olan Manle şe­la­le­mi­ze 2023 yı­lın­da in­şal­lah ya­tı­rım ya­pa­ca­ğız. Tu­rizm Kül­tür Ba­kan­lı­ğı­mı­zın pro­je­mi­zi onay­la­ma­sı­nı bek­li­yo­ruz. Pro­je­miz kabul gör­dü­ğün­de bu­ra­da yü­rü­yüş yol­la­rı, otur­ma yer­le­ri ve teras ya­nın­da yeme ve içme ve he­di­ye­lik eş­ya­lar gibi yö­re­sel ürün­ler sa­tı­la­cak yer­le­rin ola­ca­ğı komp­le bir tesis ol­ma­sı­nı is­ti­yo­ruz’’ dedi.
    Ye­ter­li tesis ol­ma­ma­sı­na rağ­men Manle Şe­la­le­si son yıl­lar­da gü­nü­bir­lik gör­mek is­te­yen bir­çok ya­ban­cı tu­ris­tin uğrak yeri olu­yor.
        Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °