MEMLEKET PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MUHİTTİN BAYRAK AKP İL BAŞKANI HİKMET AYAR’IN POLİSİ TEHDİT EDEN KONUŞMASINA CEVAP VERDİ

Rize'de düzenlenen miting öncesi polislerle tartışan AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ a devlet memuruna bu şekilde hitap edemezsiniz, il Başkanı örnek olmalı diyerek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerel Haberler 21.02.2024 09:27:00 0
MEMLEKET PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MUHİTTİN BAYRAK AKP İL BAŞKANI HİKMET AYAR’IN POLİSİ TEHDİT EDEN KONUŞMASINA CEVAP VERDİ

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak Cumhurbaşkanının Rize'de düzenlenen miting öncesi polislerle tartışan AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ a devlet memuruna bu şekilde hitap edemezsiniz, il Başkanı örnek olmalı diyerek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın cumartesi günü yaptığı Rize mitingi öncesinde AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar miting alanındaki güvenlik bariyeri noktasında polislerle tartıştığı konuşmasında söylediği sözlere Memleket Parti Rize İl Başkanı tepki göstererek cevap verdi. İl Başkanı Muhittin Bayrak yaptığı açıklamada’’ Ayar’ın bariyerlerin olduğu bölümden geçmesine izin vermeyen polis memurlarına "Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin haddinizi bilin aslanlık yapmayın". Cümleleri kurmuş. İktidar partisinin il başkanı olmak devlet memuruna bu şekilde hitap etme hakkını sizlere vermez. Üniforması üzerinde polis memurunu siz tanıyabilirsiniz. Lakin İl dışından gelen binlerce polis memuru var. Samsun'dan gelen polis memuru sizi tanımayabilir. İl Başkanı olduğunuzu bilmeyebilir, keşke hakaret etmeden suçlama yapmadan önce kendinizi tanıtsaydınız. Bu tip davranışlar bir il başkanına yakışmaz. İl Başkanı örnek olmalıdır. İl Başkanı polis memurlarının yanlış bir tavrı dahi olsa ki öyle bir durum yok sizler toplumun önde gelen insanları olarak önce kendinizi tanıtarak olgun bir davranış sergilemeniz gerekir. Devlet memuru polislerimize bu şekilde hitap etmek hiçbir ahlaki kurala sığmaz Lütfen emniyet mensuplarımızdan özür dileyin yaptığınızın hata olduğunu kabul etmek erdemdir Lütfen özür dileyin ve konuyu kapatın” dedi.

Haber-Foto: İsmet KÖSOĞLU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °