MEMLEKETİ RİZE'DE KONUŞAN KÜLÜNK “TÜRKİYE'SİZ DÜNYA DÜZENİ KURULAMAZ”

Rize’den Ye­ti­şen­ler” adlı prog­ram­da “Allah’a ham­dol­sun artık Tür­ki­ye ’siz dünya dü­ze­ni ku­ru­la­maz hale geldi” dedi.

Güncel Haberler 29.03.2022 09:49:00 0
MEMLEKETİ RİZE

    AK Parti MKYK üyesi eski İstan­bul Mil­let­ve­ki­li Metin Kü­lünk, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim’in de ka­tıl­dı­ğı, ÜNİAK teş­ki­la­tı­nın Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si’nde ger­çek­leş­tir­di­ği “ Rize’den Ye­ti­şen­ler” adlı prog­ram­da “Allah’a ham­dol­sun artık Tür­ki­ye ’siz dünya dü­ze­ni ku­ru­la­maz hale geldi” dedi.
    AK Parti Rize Üni­ver­si­te teş­ki­la­tı­nın or­ga­ni­ze et­ti­ği Ri­ze­li si­ya­si­le­rin, bü­rok­rat­la­rın, aka­de­mis­yen­le­rin konuk ola­rak ka­tı­la­ca­ğı mo­de­ra­tör­lü­ğü­nü, İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Ma­ri­ye Mü­ber­ra Arıcı’nın yap­tı­ğı “Rize’den Ye­ti­şen­ler” adlı se­mi­ner prog­ra­mı­nın ilk ko­nu­ğu MKYK üyesi Metin Kü­lünk oldu. Kü­lünk se­mi­ner prog­ra­mın­da “Nasıl bir ge­lecek Nasıl bir Tür­ki­ye” ko­nu­lu bir ko­nuş­ma ger­çek­leş­tir­di.
 

    Prog­ra­ma AK Parti Rize İl Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı, İl Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Ma­ri­ye Mü­ber­ra Arıcı, Aka­de­mis­yen­ler, Üni­ver­si­te öğ­ren­ci­le­ri ve teş­ki­lat men­sup­la­rı ka­tıl­dı.
    Genç­ler­le soh­bet eden ve gün­cel ko­nu­lar­la il­gi­li de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lu­nan MKYK üyesi Kü­lünk “Genç­ler ya­şa­dı­ğı­mız bu dönem çok önem­li, bul­du­ğu­muz her vakti çok iyi de­ğer­len­dir­me­li­yiz, çok oku­yun. Özel­lik­le ta­ri­hi ko­nu­lar­da çok fazla oku­ya­rak, ken­di­ni­zi ge­liş­ti­rin. Siz­ler ge­le­ce­ğin te­mi­na­tı­sı­nız. Ya­şa­dı­ğı­mız coğ­raf­ya çok önem­li konum ola­rak, st­ra­te­jik bir nok­ta­da­yız. Geç­miş­ten gü­nü­mü­ze ya­şa­dık­la­rı­mı­zı dü­şü­necek olur­sak bugün gel­di­ği­miz nok­ta­da çok güçlü bir li­de­re sahip ol­du­ğu­muz için artık Allah’a ham­dol­sun Tür­ki­ye ‘siz dünya dü­ze­ni ku­ru­la­maz hale geldi. Tür­ki­ye son kale bu kadim coğ­raf­ya­yı ka­de­ri­ne terk et­me­yen kül­le­rin­den ye­ni­den doğ­ma­sı­nı sağ­la­yan bir lider var ba­şı­mız­da ham­dol­sun. Onun 20 yılda ül­ke­mi­ze ka­zan­dır­dı­ğı ka­za­nım­la­rı mu­ha­fa­za etmek için çok ça­lış­ma­lı­yız. Gü­nü­müz tek­no­lo­ji­si­ni iyi oku­ma­lı­yız, iyi an­la­ma­lı­yız.
    Di­ji­tal dün­ya­yı çok iyi anla­ma­lı­yız. 
    Ha­ya­tı­mız üze­rin­de­ki et­ki­si­ni dik­ka­te ala­rak, ona göre dav­ran­ma­lı­yız ”dedi.
    Prog­ra­mın so­nun­da, MKYK üyesi Metin Kü­lünk’e tak­dim edi­len he­di­ye­ler­le son buldu.

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °