Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Eski Baş­ba­kan­lar­dan Hem­şe­ri­miz Mesut Yıl­maz’ın oğlu Hasan Yıl­maz İYİ Parti’den mil­let­ve­ki­li aday adayı oldu.

Güncel Haberler 28.03.2023 12:10:00 0
Mesut Yılmaz

 Eski Baş­ba­kan­lar­dan hem­şe­ri­miz Mesut Yıl­maz’ın oğlu Hasan Yıl­maz, ili­miz­den İYİ Parti'den mil­let­ve­kil­li­ği aday aday­lı­ğı için baş­vu­ra­ca­ğı iddia edil­di.
Alı­nan bil­gi­le­re göre İYİ Parti ve CHP'nin ili­miz­den ortak liste ile se­çim­le­re gi­re­ce­ği ve bi­rin­ci sı­ra­da hem­şe­ri­miz Mer­hum Mesut Yıl­maz'ın oğlu Hasan Yıl­maz'ı bi­rin­ci sı­ra­dan aday gös­te­ril­mek is­ten­di­ği bil­gi­si­ne ula­şıl­dı. Hasan Yıl­maz'ın am­ca­sı Tur­gut Yıl­maz ve çev­re­si­nin gelen tek­li­fe sıcak bak­ma­dı­ğı öğ­re­nil­di. Hasan Yıl­maz'ın ka­ra­rı­nı açık­la­mak için zaman is­te­di­ği açık­lan­dı.
Hasan Yıl­maz, ve­fa­tı­nın ikin­ci yı­lın­da ba­ba­sı ile ağa­be­yi­ne olan öz­le­mi­ni ve ya­şa­dı­ğı o sü­re­ci an­lat­tı ve "Hiç­bir zaman si­ya­se­te gir­me­yi dü­şün­me­dim" ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
Yıl­maz, ba­ba­sı gibi si­ya­se­tin için­de ol­ma­yı dü­şün­me­di­ği­nin be­lir­te­rek, "Ba­bam­dan hep şunu gör­dük: Si­ya­set dı­şın­da da va­ta­na hiz­met ede­bi­le­ce­ği­miz alan­lar var.
Eği­tim de bun­lar­dan biri o ne­den­le hiç­bir zaman si­ya­se­te gir­me­yi dü­şün­me­dim, açık­ça­sı bir tek­lif de gel­me­di.
Bir tek­lif gelse de si­ya­se­tin zor­luk­la­rı­nı bilen biri ola­rak ne di­ye­ce­ği­mi bil­mi­yo­rum, zor bir karar." şek­lin­de ko­nuş­muş­tu.
   

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °