MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ESNAF VE VATANDAŞI DİNLEDİ

MHP’nin 14 Mayıs se­çi­min­de­ki Mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­na seçim ça­lış­ma­sı sı­ra­sın­da İkiz­de­re’de yoğun ilgi gös­te­ril­di.

Güncel Haberler 13.05.2023 09:29:00 0
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ESNAF VE VATANDAŞI DİNLEDİ

 Ka­la­ba­lık bir par­ti­li­ler­le bir­lik­te il­kön­ce İkiz­de­re’nin Gü­ney­ce kö­yün­de kar­şı­la­nan MHP aday­la­rı esnaf zi­ya­re­tin­de bu­lu­na­rak va­tan­daş­la­rın sı­kın­tı­la­rı­nı din­le­di.
 MHP’nin Rize’den ilk kez Mil­let­ve­ki­li çı­kar­ma şan­sı­nı ya­ka­la­dı­ğı­nı söy­le­yen aday­lar­dan Recep Ba­kır­cı’’ 14 Ma­yıs­ta siz­ler­den OY is­ti­yo­ruz.
 Biz­ler siz­le­ri mah­cup et­me­den ça­lış­ma­ya şim­di­den söz ve­ri­yo­ruz. Bu­gü­ne kadar Rş­ze­den hiç Mil­let­ve­ki­li çı­ka­ra­ma­dık. Fakat 14 Ma­yıs­ta çok şans­lı ve id­di­alı­yız.
2019 yerel se­çi­min­de Rize’den MHP ola­rak 3 ilçe Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı ka­zan­dık. Bun­lar­dan bi­ri­si­de İkiz­de­re il­çe­miz. MHP’li se­çil­miş­le­rin yap­tı­ğı ça­lış­ma­lar örnek ça­lış­ma gös­te­ri­li­yor.
Biz­ler­de Mil­let­ve­ki­li ol­du­ğu­muz­da daha iyi des­tek ola­rak ‘alış­ma­la­rı­mı­zı ge­liş­ti­re­rek art­tı­ra­ca­ğız. Rize’nin sı­kın­tı­sı­nı bi­li­yo­ruz. Gü­ney­ce son­ra­sı İlçe mer­ke­zi­ne gelen Mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­na İkiz­de­re’de güzel bir ilgi gös­te­ril­di­ği­ni söy­le­yen İkiz­de­re MHP İlçe Baş­ka­nı Ab­dur­rez­zak Uzun, bu kez çok id­di­alı­yız. Her ne kadar hak­kı­mız­da olur olmaz söz­ler söy­le­ni­yor­sa da biz işi­mi­ze ba­kı­yo­ruz. Be­le­di­ye­mi­zin ça­lış­ma­la­rı or­ta­da. MHP’li ekip ça­lı­şır ve ba­şa­rır. Ça­lış­ma­la­rı­mız­da 1 Oy Cum­hur­baş­ka­nı­na 1 Oy MHP’ye is­ti­yo­ruz. İki­yüz­lü de­ği­liz. Genel Mer­ke­zi­mi­zin ta­li­mat­la­rı bizim için emir­dir. Yerel se­çim­de gös­ter­di­ği­miz ba­şa­rı­yı Mil­let­ve­ki­li se­çi­min­de de gös­te­re­ce­ği­mi­ze ina­nı­yo­ruz. dedi.
Yoğun ilgi gören İkiz­de­re’deki Seçim ça­lış­ma­sın­da aday­lar Recep Ba­kır­cı ve Yunus Emre Öz­türk ile il yö­ne­ti­mi üye­le­ri, İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, İlçe Baş­ka­nı Ab­dur­rez­zak Uzun, Rize Ülkü Ocak­la­rı Baş­ka­nı Sadık Kan­de­mir, ilçe yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, Muh­tar­lar ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °