MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN RİZE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

MHP RİZE İL BAŞKANI İHSAN ALKAN RİZE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, Ta­ri­hi şe­ref­li an ve sah­ne­ler­le dolu olan aziz mil­le­ti­miz; 28 Mayıs Pazar günü bir kez daha tarih yaz­mış ge­le­ce­ği­ne sahip çık­mış­tır dedi.

 MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da şu ifa­de­le­re yer verdi,
Alkan, Ger­çek­leş­ti­ri­len Cum­hur­baş­ka­nı Se­çi­mi­nin ikin­ci tur oy­la­ma­sın­da Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan 13’ncü Cum­hur­baş­ka­nı­mız ola­rak se­çil­miş­tir.
14 Mayıs 2023 ta­ri­hin­de ya­pı­lan Mil­let­ve­ki­li Genel Se­çim­le­rin­de Cum­hur İtti­fa­kı’ndan yana tavır koyan necip mil­le­ti­miz, 28 Mayıs’ta da Cum­hur İtti­fa­kı’nın Cum­hur­baş­ka­nı adayı Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan'a des­te­ği­ni beyan et­miş­tir.
Çıkan so­nuç­lar ne­ti­ce­sin­de mil­le­ti­miz ka­zan­mış, şer odak­lar­lar kay­bet­miş­tir. Türk dev­le­ti ka­zan­mış, em­per­ya­list güç­ler ve onun iş­bir­lik­çi ta­şe­ron­la­rı kay­bet­miş­tir.
Bu iti­bar­la de­mok­ra­si­mi­zin ka­li­te­si­ni gös­ter­me­si açı­sıy­la san­dı­ğa gi­de­rek oyunu kul­la­nan bütün va­tan­daş­la­rı­mı­za te­şek­kür ede­rim.
Rize'miz de ev­la­dı­na bir kez daha en net bir şe­kil­de sahip çık­mış, 14 Mayıs'ta Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan'a olan yüzde 72,79'luk des­te­ği­ni 28 Mayıs'ta yüzde 75,86'ya çı­kar­mış­tır.
Rize ken­di­ne ya­kı­şa­nı yap­mış, tüm ka­ran­lık odak­la­ra to­ka­tı­nı çarp­mış­tır.
Bu duygu ve dü­şün­ce­ler­le 13. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ı teb­rik edi­yor, yo­lu­nun ve bah­tı­nın açık ol­ma­sı­nı Ce­nab-ı Allah'tan niyaz edi­yo­rum.
Aziz mil­le­ti­mi­ze bir kez daha şük­ran­la­rı­mı ile­ti­yo­rum dedi.
        

Haber Mer­ke­zi