MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'dan RTSO açıklaması

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan

Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası (RTSO) se­çim­le­rin­de ka­za­nan Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu'nu teb­rik eder­ken ça­lış­ma­la­rın­dan ve viz­yo­nun­dan do­la­yı Asım Çil­li­oğ­lu'na te­şek­kür etti.

    Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zi'nde ya­pı­lan Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası (RTSO) se­çim­le­rin­de ka­za­nan Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu'nu teb­rik eder­ken ça­lış­ma­la­rın­dan ve viz­yo­nun­dan do­la­yı Asım Çil­li­oğ­lu'na te­şek­kür etti.
    MHP İl Baş­ka­nı Alkan yap­tı­ğı açık­la­ma­da "Bugün ger­çek­leş­ti­ri­len Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası (RTSO) mes­lek ko­mi­te­si ve mec­lis üye­le­ri se­çim­le­rin­de se­çi­len mec­lis üye­le­ri­ni ve tek­rar baş­kan­lı­ğa se­çi­len Sn. Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu'nu teb­rik edi­yo­rum. Sayın Asım Çil­li­oğ­lu'na da Rize'yi ile­ri­ye ta­şı­ma viz­yo­nu ne­de­niy­le te­şek­kür edi­yor, se­çim­le­rin şeh­ri­mi­ze ve va­tan­daş­la­rı­mı­za ha­yır­lı ol­ma­sı­nı te­men­ni edi­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.