MHP RİZE TEŞKİLATI ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

Zi­ra­at Odası baş­kan­lı­ğı­na yeni se­çi­len Bün­ya­min Ars­lan ve eki­bi­ne teb­rik zi­ya­ret­le­ri devam edi­yor. Zi­ra­at Oda­sı­nın zi­ya­ret­çi­le­ri MHP Rize İl Baş­ka­nı ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri oldu.

Yerel Haberler 8.03.2023 10:39:00 0
MHP RİZE TEŞKİLATI ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ

 Zi­ya­ret ko­nu­sun­da yeni Baş­kan Bün­ya­min Ars­lan yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da’’ MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan İlçe Baş­kan­la­rı ve yö­ne­tim­le­ri­ne zi­ya­ret­le­ri için çok te­şek­kür ede­rim.
Biz­ler­de STK ola­rak Rize’miz için ça­lış­ma­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz, bu ko­nu­da bütün si­ya­si­le­ri­miz gibi MHP teş­ki­la­tın­dan da des­tek ve yar­dım is­te­ye­ce­ğiz.
Oda­mı­zın ha­zır­la­ya­ca­ğı pro­je­le­re yar­dım ve il­gi­le­ri­ne her zaman muh­ta­cız, zi­ya­ret­le­ri için te­şek­kür ede­rim’’ dedi.
MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan’’ Baş­ka­nı­mı­za ve yö­ne­ti­mi­ne yeni gö­re­vi için ha­yır­lı olsun zi­ya­re­tin­de bu­lun­duk.
Ça­lış­ma­la­rı­na her zaman des­tek ol­ma­lı­yız ve ola­ca­ğız. Biz parti ola­rak her zaman Rize için eli­mi­zi taşın al­tı­na sok­ma­ya ha­zı­rız’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: TEŞKİLATI ZİRAAT ODASINI ZİYARET
Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °