MHP'de GÖREV DEĞİŞİMİ

Kimya Müh. Ahmet Rıza De­re­ci, 04 Nisan 2022 ta­ri­hin­de sağ­lık so­run­la­rı ne­den­le­riy­le gö­re­vi­ni se­çim­ler­de ikin­ci sıra adayı Bekir Güçlü’ye dev­re­de­rek is­ti­fa­sı­nı sundu.

Güncel Haberler 27.04.2022 13:38:00 0
MHP

Kimya Müh. Ahmet Rıza De­re­ci, 04 Nisan 2022 ta­ri­hin­de sağ­lık so­run­la­rı ne­den­le­riy­le gö­re­vi­ni se­çim­ler­de ikin­ci sıra adayı Bekir Güçlü’ye dev­re­de­rek is­ti­fa­sı­nı sundu.
    Ahmet Rıza De­re­ci’nin is­ti­fa et­me­si ile gö­re­ve ge­ti­ri­len Bekir Güçlü, 1962 ta­ri­hin­de il­çe­miz Çi­lin­gir kö­yün­de dün­ya­ya geldi. İlko­ku­lu kö­yün­de orta ve lise eği­ti­mi­ni Ça­ye­li’nde ta­mam­la­dı. İyi bir aile ba­ba­sı olan Bekir Güçlü, MHP teş­ki­lat­la­rı­nın çe­şit­li ka­de­me­le­rin­de uzun yıl­lar yö­ne­ti­ci­lik yaptı. İlçe­mi­zin se­vi­len, sa­yı­lan şah­si­yet­le­rin­den, du­ru­şun­da ve çiz­gi­sin­de en ufak bir sapma ol­ma­dan yo­lu­na devam eden Bekir Güçlü, ga­ze­te­mi­ze yap­tı­ğı açık­la­ma­da gönül is­ter­di ki şart­lar bu şe­kil­de ge­liş­me­miş, Ahmet abi­miz gö­re­vi­ne devam ede­bil­sey­di. Bun­dan sonra ki ha­ya­tın­da say­gı­de­ğer Ahmet abi­mi­ze sağ­lık, sıh­hat ve afi­yet­ler di­li­yo­rum. Ama­cım dev­ral­dı­ğım bu çok önem­li ema­ne­tin so­rum­lu­luk bi­lin­ci ve görev an­la­yı­şıy­la bu gün­den tezi yok ça­lış­ma­la­ra baş­la­mak, Ahmet abi­min bı­rak­tı­ğı yer­den bay­ra­ğı daha yük­sek­le­re çı­ka­rıp İli­mi­ze, İlçe­mi­ze ve köy­le­ri­ne elim­den ge­le­nin faz­la­sı­nı verip ül­kü­cü ha­re­ke­tin ve üç hi­la­lin far­kın­da­lı­ğı­nı tüm Rize’ye ve Ri­ze­li­ye sun­mak ola­cak­tır di­ye­rek Allah utan­dır­ma­sın dedi.
    Du­ru­şun­da ve sa­mi­mi­ye­tin­de zerre şahma ol­ma­yan Bekir Güçlü beye önü­müz­de­ki 2 yıl­lık süre zar­fın­da üstün ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz. Yolu bahtı açık olsun.
    Ay­rı­ca ra­hat­sız­lı­ğın­dan do­la­yı sev­gi­li Ahmet Rıza De­re­ci beye Yüce Allah’tan acil şi­fa­lar di­li­yo­rum.
           

Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: ' GÖREV DEĞİŞİMİ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °