MHP'li Belediye Başkanları Antalya'da buluştu

MHP Genel Baş­ka­nı Dev­let Bah­çe­li’nin baş­kan­lı­ğın­da top­la­nan baş­kan­lar ça­lış­ma­la­rı de­ğer­len­dir­di.

Güncel Haberler 30.03.2022 11:07:00 0
MHP

    An­tal­ya da üç gün devam eden MHP'nin, "Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı İsti­şa­re ve De­ğer­len­dir­me Top­lan­tı­sı" sona erdi.
    Top­lan­tı­da, MHP'li be­le­di­ye baş­kan­la­rı­nın 3 yıl­lık per­for­mans­la­rı de­ğer­len­di­ril­di. 2024 yerel se­çim­le­ri ön­ce­si he­def­ler ma­sa­ya ya­tı­rıl­dı.
    MHP Genel Baş­ka­nı Dev­let Bah­çe­li baş­kan­lı­ğın­da, An­tal­ya Belek Tu­rizm Mer­ke­zi'nde bir otel­de dü­zen­le­nen top­lan­tı, 3 gün devam etti.
    MHP'li 229 İl ve İlçe Be­le­di­ye Baş­ka­nı­nın ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­da be­le­di­ye baş­kan­la­rı­nın 3 yıl­lık per­for­mans­la­rı de­ğer­len­di­ril­di, 2024 yerel se­çim­le­ri ön­ce­si he­def­ler ma­sa­ya ya­tı­rıl­dı.
    Üç gün­lük top­lan­tı­ya Rize’den Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi ve İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz’de ka­tıl­dı.
    İspir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Coş­kun ile bir araya ge­le­rek İspir, Ça­ye­li ve İkiz­de­re il­çe­le­rin­de ya­pı­lan ve ya­pı­la­cak pro­je­le­riy­le il­gi­li fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du­lar.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: ' Belediye Başkanları Antalya' buluştu
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °