MİLLETİMİZ YAPTIKLARIMIZI BİLİYOR VE BİZLERE GÜVENMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li ve 28 Dönem Rize Mil­let­ve­ki­li Adayı Mu­ham­med Avcı, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve 28. Dönem mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­ri kap­sa­mın­da zi­ya­ret­le­ri­ne devam edi­yor.

Güncel Haberler 12.05.2023 09:18:00 0
MİLLETİMİZ YAPTIKLARIMIZI BİLİYOR VE BİZLERE GÜVENMEYE DEVAM EDİYOR

 İl mer­ke­zi ve il­çe­ler­de sivil top­lum ku­ru­lu­şu, kamu ku­ru­mu, esnaf ve va­tan­daş­lar­la bir araya gelen Avcı, 14 Mayıs se­çim­le­ri­nin ülke açı­sın­dan öne­mi­ni vur­gu­lu­yor.
HER ALAN­DA BÜYÜK İLER­LE­ME­LER YAP­MA­YA DEVAM EDİYORUZ
Rize’deki ya­tı­rım­la­rın bü­yük­lü­ğü­ne de­ği­nen Avcı, “21 yılda Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­miz­de ya­pı­lan­lar­dan daha fazla ya­tı­rı­mı ül­ke­mi­ze ve özel­de Rize’mize yap­tık. Her alan­da iler­le­dik. Do­kun­ma­dı­ğı­mız, üze­ri­ne daha faz­la­sı­nı koy­ma­dı­ğı­mız alan kal­ma­dı. Ula­şım­dan sağ­lı­ğa, eği­tim­den alt ya­pı­ya kadar bütün yap­tı­ğı­mız işler mil­le­ti­mi­zin göz­le­ri önün­de­dir”
RİZE’NİN SANAYİSİ, TA­RI­MI VE TURİZMİ GELİŞİYOR VE GELİŞMEYE DEVAM EDECEK
“Rize’mizi dün­ya­ya bağ­la­ya­cak, sa­na­yi­si­ni, ta­rı­mı­nı ve tu­riz­mi­ni sür­dü­rü­le­bi­lir ya­pa­cak ham­le­ler yap­tık. Ha­va­li­ma­nı, Ovit Tü­ne­li, Ka­ra­de­niz Sahil Yolu, Lo­jis­tik Mer­kez ve bun­la­rın de­va­mın­da hızlı tren pro­je­miz bizi her alan­da daha da ile­ri­ye ta­şı­ya­cak­tır. Mil­le­ti­miz bizim neler yap­tı­ğı­mı­zı bi­li­yor ve ya­pa­ca­ğı­mı­za da ina­nı­yor. 14 Mayıs’ta bunu san­dık­ta gös­te­re­cek­tir”
TERÖR ODAK­LA­RI­NIN AĞ­ZI­NI SU­LAN­DI­RAN 7’Lİ MASA ER­DO­ĞAN’A KARŞI
Türk si­ya­si ta­ri­hi açı­sın­dan 14 Mayıs se­çim­le­ri­nin bam­baş­ka bir yerde ol­du­ğu be­lir­ten Avcı, “14 Mayıs se­çim­le­rin­de Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan’a karşı, bir­bi­ri­ne hiç ben­ze­me­yen, fetö ve PKK des­tek­li odak­la­rın bir araya gel­me­siy­le olu­şan 7’li ma­sa­nın var­lı­ğı­nı şahit olu­yo­ruz.”
7’Lİ MA­SA­NIN MİLLİ PRO­JE­LE­RE KAT­KI­SI OLA­MAZ;  “Terör odak­la­rı­nın, PKK’nın, PYD’nin, FETÖ’nün he­ye­ca­nı­nı art­tı­ran 7’li ma­sa­nın, ül­ke­mi­zin bü­yü­yüp ge­liş­me­si, refah dü­ze­ni­nin art­ma­sı, sa­na­yi­si­nin ge­liş­me­si, ih­ra­ca­tı­nın art­ma­sı, milli ve yerli sa­vun­ma sa­na­yi­nin güç­len­me­si için bir proje or­ta­ya koy­ma­sı bek­le­ne­mez.” dedi.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °