MİLLETVEKİLİ AVCI, METİN VE KARAFAZLI 2. TUR ÖNCESİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ve İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı 2. tur se­çim­le­ri ön­ce­sin­de Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu’yla bir araya geldi.

Yerel Haberler 26.05.2023 09:31:00 0
MİLLETVEKİLİ AVCI, METİN VE KARAFAZLI 2. TUR ÖNCESİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ve İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı Sabit Ka­ra­faz­lı, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı 2. tur se­çim­le­ri ön­ce­sin­de Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu’yla bir araya geldi.
 Cum­hur­baş­kan­lı­ğı 2. tur se­çim­le­ri ön­ce­sin­de Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Remzi Güzel ve muh­tar­lar­la zi­ya­ret ger­çek­leş­ti­ren heyet, se­çim­de Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan’a des­tek is­te­di.
Rize’de yerel yö­ne­tim­ler ile is­ti­şa­re için­de muh­tar­la­rın va­tan­daş­la­ra hiz­met nok­ta­sın­da AK Parti ik­ti­dar­la­rı dö­ne­min­de büyük bir iler­le­me kay­det­ti­ği­ni vur­gu­la­yan Avcı, şe­hir­de­ki ya­tı­rım­la­rın da­ya­nış­ma için­de ar­ta­rak devam ede­ce­ği­ni be­lirt­ti. Rize Mil­let­ve­ki­li Avcı, “Muh­tar­la­rı­mı­zın görüş ve ta­lep­le­ri ışı­ğın­da hiz­met­le­ri­mi­zi sür­dü­rü­yo­ruz. 21 yıl­lık AK Parti ik­ti­dar­la­rı dö­nem­le­ri­miz­de her zaman muh­tar­la­rı­mı­zın reh­ber­li­ği ve gö­rüş­le­riy­le ça­lış­ma­la­rı­mı­za yön ver­dik. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın muh­tar­la­rı­mı­za ver­di­ği önem ve gös­ter­di­ği te­vec­cüh biz­le­re de örnek teş­kil et­miş­tir. Şeh­ri­mi­zin bütün pay­daş­la­rıy­la da­ya­nış­ma içe­ri­sin­de yo­lu­mu­za dur­ma­dan devam edi­yo­ruz. 2. tur se­çim­le­rin­de de şeh­ri­mi­zin ken­di­ne ya­kı­şan bir şe­kil­de rekor bir oy ora­nıy­la Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’a büyük bir des­tek ve­re­cek­tir” dedi.       Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
              

Kay­nak: Ak Parti Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °