MİLLETVEKİLİ AVCI VE İL BAŞKANI ALİM PAZAR'DA MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı ve Ak Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Rize’nin Pazar il­çe­sin­de köy ve ma­hal­le muh­tar­la­rıy­la bir araya geldi.

Güncel Haberler 28.03.2022 10:11:00 0
MİLLETVEKİLİ AVCI VE İL BAŞKANI ALİM PAZAR

AK Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, Pazar İlçe teş­ki­la­tı ve kurum mü­dür­le­ri­nin ka­tı­lı­mıy­la Pazar il­çe­sin­de­ki köy ve ma­hal­le muh­tar­la­rıy­la bir araya ge­le­rek, is­ti­şa­re top­lan­tı­sı ger­çek­leş­tir­di.
Ak Parti Rize İl Baş­ka­nı Alim “Muh­tar­la­rı­mız bizim çözüm or­ta­ğı­mız­dır”
    Top­lan­tı­nın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı ger­çek­leş­ti­ren İl Baş­ka­nı Alim: “Ön­ce­lik­le bugün mil­le­ti­miz için önem­li bir gün. 18 Mart Ça­nak­ka­le Za­fe­ri­mi­zin 107. yıl dö­nü­mün­de va­ta­nı­nı ca­nın­dan aziz bilen tüm şe­hit­le­ri­mi­zi rah­met­le ve min­net­le anı­yor, kah­ra­man ga­zi­le­ri­mi­ze de son­suz şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Muh­tar­la­rı­mız­la belli pe­ri­yot­lar­la bir araya ge­le­rek, il­çe­le­ri­miz­de­ki ça­lış­ma­la­rı is­ti­şa­re edi­yo­ruz. Muh­tar­la­rı­mız bizim va­tan­daş­la­rı­mız­la dev­le­ti­miz ara­sın­da­ki el­çi­le­ri­miz­dir. Bu an­lam­da siz­ler­den almış ol­du­ğu­muz bil­gi­ler bizim için çok kıy­met­li.
    Muh­tar­la­rı­mı­zın yoğun ka­tı­lı­mıy­la yap­tı­ğı­mız bu top­lan­tı­lar ta­ma­men va­tan­da­şı­mı­za hiz­met odak­lı ve daha iyi bir Pazar'ın in­şa­sı için çok önem­li. Her zaman ifade et­ti­ğim gibi muh­tar­la­rı­mız bizim çözüm or­ta­ğı­mız­dır. Şüp­he­siz de­mok­ra­si­mi­zin en temel taş­la­rı olan muh­tar­la­rı­mız hiz­met­le­ri­mi­zin en ücra kö­şe­ye git­me­sin­de çok büyük bir paya sa­hip­tir. Top­lu­mun bütün ke­sim­le­ri­ne ula­şa­rak, dev­le­ti­mi­zin şef­kat­li elini tüm hal­kı­mı­za ulaş­tı­ran kıy­met­li muh­tar­la­rı­mı­za ça­lış­ma­la­rı için mü­te­şek­ki­riz” dedi.
Mil­let­ve­ki­li Avcı “Daha iyi bir Pazar inşa etmek için hep bir­lik­te ça­lış­ma­lı­yız”
    Pazar il­çe­si­nin ye­ni­den inşa edil­di­ği­ne ve muh­tar­lar­la ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­la­rın öne­mi­ne de­ği­nen Mil­let­ve­ki­li Avcı: “Bütün il­çe­le­ri­miz­de muh­tar­la­rı­mız­la top­lan­tı­la­rı­mı­zı icra et­me­ye devam edi­yo­ruz.
    Pan­de­mi sü­re­cin­de gi­de­me­di­ği­miz, uğ­ra­ya­ma­dı­ğı­mız es­naf­la­rı­mız, va­tan­daş­la­rı­mız oldu ama bir şe­kil­de hiz­met­le­rin ta­ki­bi­ni yap­ma­ya gay­ret gös­ter­dik ve bu gay­re­ti sür­dür­me­ye de devam edi­yo­ruz. Top­lan­tı­la­rı­mı­zın amacı he­pi­mi­zin ortak ga­ye­si mil­le­ti­mi­ze daha iyi hiz­met gö­tür­mek­tir. Yap­mış ol­du­ğu­muz ça­lış­ma­lar ne­ti­ce­sin­de sa­ha­dan gelen talep ve öne­ri­le­ri öğ­ren­mek, üze­rin­de ko­nu­şup is­ti­şa­re etmek için bu top­lan­tı­la­rı dü­zen­li­yo­ruz. Bir nevi yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­la­rın de­ne­ti­mi­ni bu top­lan­tı­lar sa­ye­sin­de ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz. Bu sa­ye­de ma­hal­le­le­ri­miz­de ve köy­le­ri­miz­de ya­pı­lan ya­tı­rım­la­rı daha çok art­tır­mış olu­yo­ruz. Bu nok­ta­da hem biz­le­re hem de va­tan­daş­la­rı­mı­za yar­dım­cı ola­cak ki­şi­ler siz­ler­si­niz. Unut­ma­ma­lı­yız, muh­tar­la­rı­mız dev­le­ti­mi­zin ma­hal­le­le­ri­miz­de­ki tem­sil­ci­le­ri­dir. Daha iyi bir Pazar inşa etmek için hep bir­lik­te ça­lış­ma­lı­yız. Biz­ler bu nok­ta­da eli­miz­den gelen gay­re­ti gös­te­re­rek, ko­or­di­ne­li bir şe­kil­de siz­ler­le yol al­ma­ya devam ede­ce­ğiz.
    Ay­rı­ca Pazar il­çe­miz Cum­hu­ri­yet ta­ri­hin­de gö­rül­me­miş ya­tı­rım­la­ra ev sa­hip­li­ği ya­pı­yor. Tür­ki­ye'nin en özel ha­va­li­man­la­rın­dan biri olan Rize Art­vin Ha­va­li­ma­nı Pazar il­çe­miz­de ta­mam­lan­mak üzere. Diğer ta­raf­tan Pazar il­çe­mi­zi kent­sel dö­nü­şüm­le kent mi­ma­ri­si­ne en uygun şe­kil­de ye­ni­den inşa et­me­ye baş­la­ya­ca­ğız” dedi.
   

  Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °