MİLLETVEKİLİ BAK, PAZAR'DA YENİ SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

28. Dönem Mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­ri kap­sa­mın­da Rize’nin Pazar il­çe­sin­de yeni sa­na­yi si­te­si es­na­fı­nı zi­ya­ret etti.

Güncel Haberler 5.05.2023 13:55:00 0
MİLLETVEKİLİ BAK, PAZAR

 Genç­lik ve Spor Eski Ba­ka­nı, AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Osman Aşkın Bak, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve 28. Dönem Mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­ri kap­sa­mın­da Rize’nin Pazar il­çe­sin­de yeni sa­na­yi si­te­si es­na­fı­nı zi­ya­ret etti.
 Dük­kan­la­rı tek tek do­la­şan Bak, esnaf ve va­tan­daş­lar­la soh­bet edip istek ve ta­lep­le­ri­ni din­le­di.
14 Mayıs se­çim­le­ri­nin öne­min­den bah­se­den, Mil­let­ve­ki­li BAK, Tür­ki­ye’nin büyük bir dönüm nok­ta­sın­da ol­du­ğu­nu, 2002 yı­lın­dan bu yana edi­ni­len ka­za­nım­la­rın 14 Mayıs se­çim­le­riy­le taç­la­na­ca­ğı­nı, Rize’de ve Tür­ki­ye’de ya­tı­rım­la­rın kat­la­na­rak devam ede­ce­ği­ni söy­le­di.
“RİZE’YE HER ALAN­DA BÜYÜK ESER­LER KA­ZAN­DI­RIL­DI”
Bak, AK Parti Rize’ye her alan­da büyük eser­le­rin ve hiz­met­le­rin ge­ti­ril­di­ği­ni be­lir­te­rek, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan li­der­li­ğin­de, va­tan­daş­la­rın da des­te­ğiy­le güç­le­ne­rek yü­rü­yüş­le­ri­ni sür­dü­re­cek­le­ri­ni kay­det­ti. Pazar Sa­na­yi si­te­si zi­ya­re­tin­de Osman Aşkın Bak’a, AK Parti Pazar İlçe Baş­ka­nı Adem Yıl­dız, Pazar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Basa, AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Aday Adayı Hakan Gül­te­kin, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri Rasim Çor­ba­cı ve Recep Üst, Pazar Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Dur­sun Güneş, Pazar Be­le­di­ye­si En­cü­men Üyesi İlhami Gü­nay­dın, AK Parti il ve ilçe yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri eşlik etti.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °