Milli Takımda Sergen Yalçın İddiası

İddia sa­hip­le­ri­ne göre Ay yıl­dız­lı ekip­te Ste­fan Kuntz dö­ne­mi son mağ­lu­bi­yet­le son buldu.

Spor Haberleri 28.09.2022 09:29:00 0
Milli Takımda Sergen Yalçın İddiası

       İddia sa­hip­le­ri­ne göre Ay yıl­dız­lı ekip­te Ste­fan Kuntz dö­ne­mi son mağ­lu­bi­yet­le son buldu. Aynı ki­şi­ler, İstan­bul’da TFF Baş­ka­nı Bü­yü­kek­şi ve yö­ne­ti­ci Hamit Al­tın­top ile Ser­gen Yal­çın’ın bir araya ge­le­rek ve tüm şart­lar­da an­laş­ma sağ­lan­dı­ğı öne sü­rül­dü.

    A Milli Fut­bol ta­kı­mı­mız zayıf ra­kip­le­rin yer al­dı­ğı Ulus­lar C Li­gi­nin grup bi­rin­ci­si oldu ve B li­gi­ne yük­sel­di. Ancak milli ta­kı­mın or­ta­ya koy­du­ğu fut­bol, sü­rek­li eleş­ti­ril­di. Eleş­ti­ri­le­rin oda­ğın­da ise Ay yıl­dız­lı eki­bin ba­şı­na 20 Eylül 2021’ de Şenol Güneş’in ye­ri­ne ge­ti­ri­len Ste­fan Kuntz vardı. Alman ça­lış­tı­rı­cı­nın oyun­cu se­çi­mi ve kenar yö­ne­ti­mi ve ta­kı­ma sü­rek­li kat­kı­sı eleş­ti­ril­di. Son za­man­lar da ya­şa­nan­lar TFF üst yö­ne­ti­mi­ni ha­re­ke­te ge­çi­rir­ken ya­pı­lan de­ğer­len­dir­me top­lan­tı­sın­da sürp­riz bir karar ve­ril­di­ği iddia edil­di.
    İstan­bul kay­nak­lı ha­ber­le­re göre TFF Baş­ka­nı Meh­met Bü­yü­kek­şi ile Milli ta­kım­lar­dan so­rum­lu yö­ne­ti­ci Hamit Al­tın­top, şu anda boşta olan an­ne­si Ri­ze­li Be­şik­taş’ın eski Tek­nik Di­rek­tö­rü Ser­gen Yal­çın ile bir araya geldi. Ya­pı­lan gö­rüş­me­de ta­raf­la­rın her şart­ta uz­laş­ma sağ­la­dı­ğı ileri sü­rü­lür­ken Ser­gen Yal­çın is­mi­nin kısa süre içe­ri­sin­de açık­la­na­ca­ğı öne sü­rül­dü.
    Aynı kay­nak­lar Tek­nik Di­rek­tör Samet Ay­ba­ba’nın da milli ta­kım­da önem­li bir gö­re­ve ge­ti­ri­le­ce­ği öne sürdü. Bu ki­şi­le­rin id­di­ası­na göre geç­ti­ği­miz gün­ler­de TFF Baş­ka­nı Meh­met Bü­yü­kek­şi ile bir­lik­te Samet Ay­ba­ba ye­mek­te bir araya geldi. Bu bu­luş­ma Samet Ay­ba­ba’nın Tür­ki­ye Fut­bol Di­rek­tö­rü ola­rak gö­re­ve baş­la­ma­sı­nın ma­sa­ya ya­tı­rıl­dı­ğı öğ­re­nil­di. Samet Ay­ba­ba’nın ay­rı­ca RİVA’daki te­sis­le­rin­de yö­ne­ti­me sunum ya­pa­ca­ğı ifade edil­di.
          

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Milli Takımda Sergen Yalçın İddiası
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °