MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) OLAĞAN KONGRESİ YARIN YAPILACAK

ye­ter­li ço­ğun­luk sağ­la­na­ma­dı­ğı tak­dir­de ikin­ci top­lan­tı bir gün sonra aynı yer ve sa­at­te ya­pı­la­ca­ğı öğ­re­nil­di.

Yerel Haberler 25.08.2023 09:10:00 0
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) OLAĞAN KONGRESİ YARIN YAPILACAK

 Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Ça­ye­li İlçe 14. Ola­ğan Kong­re­si yarın Ça­ye­li Muh­tar­lar Der­ne­ği lo­ka­lin­de saat 15. 00’de üye­le­rin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­lecek, ye­ter­li ço­ğun­luk sağ­la­na­ma­dı­ğı tak­dir­de ikin­ci top­lan­tı bir gün sonra aynı yer ve sa­at­te ya­pı­la­ca­ğı öğ­re­nil­di.
 13 yıl büyük bir şevk ve azim­le ge­ce­si­ni-gün­dü­zü­ne ka­ta­rak yıl­ma­dan-usan­ma­dan-du­rak­sa­ma­dan-kalp kır­ma­dan-hiç­bir fe­da­kâr­lık­tan ka­çın­ma­yan, biran olsun of çek­me­ye­rek ilçe baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ni ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de sür­dü­re­rek 50 yıl gibi uzun bir süre sonra Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­nın ka­za­nıl­ma­sın­da üstün çaba ve gay­ret gös­ter­me­siy­le teş­ki­lat men­sup­la­rı ve en önem­li­si il­çe­miz hal­kı­nın sev­gi­si­ne maz­har ol­ma­yı ba­şa­ran Baş­kan Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu sağ­lık so­run­la­rın­dan do­la­yı gu­rur­la ta­şı­dı­ğı bay­ra­ğı yarın ya­pı­la­cak kong­re son­ra­sı yeni baş­ka­na dev­re­decek.
Baş­kan Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu, Yarın 14. kez ya­pa­ca­ğı­mız kong­re­miz­de mev­cut yö­ne­tim ku­ru­lu­muz­da bu­lu­nan dava ar­ka­da­şı­mız Ahmet Ali Ağa­oğ­lu şuan için tek aday ola­rak gi­re­ce­ği bi­lin­mek­te, şahsi adıma ve teş­ki­la­tım adına ken­di­si­ne çık­mış ol­du­ğu bu yolda üstün ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum.
Baş­kan Kü­çü­kis­la­moğ­lu, şehit kan­la­rıy­la su­lan­mış bu kut­sal da­va­mı­zın yarın ya­pı­la­cak ola­ğan kong­re­si­ne tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­nı ve ilçe hal­kı­nı davet ede­rek, kong­re­nin başta il­çe­miz olmak üzere ili­mi­ze ve ül­ke­mi­ze ha­yır­lar ge­tir­me­si­ni di­le­di.
   Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °