Tarih: 20.07.2022 09:50

MUHAMMET AVCI'DAN ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI'NA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

    Ak Parti Genel Mer­kez Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­met Avcı, Ak Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak ve Teş­ki­lat Men­sup­la­rı, D. Ka­ra­de­niz Rize Şube Baş­kan­lı­ğı­mı­za se­çi­len Fatih Kan­de­mir ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri­ne ha­yır­lı olsun zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.
    Ya­pı­lan zi­ya­ret do­la­yı­sıy­la duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti ifade eden Şube Baş­ka­nı Fatih Kan­de­mir; “Ça­lış­ma ve Sos­yal Gü­ven­lik Ba­ka­nı­mız Vedat Bil­gin’in gö­re­ve gel­di­ği dö­nem­den bu­gü­ne kadar te­le­viz­yon ka­nal­la­rı ve sos­yal medya da yap­tı­ğı açık­la­ma­lar ve 2021-2022 yıl­la­rı­nı kap­sa­yan Kamu Çer­çe­ve Pro­to­ko­lün­de de imza al­tı­na alın­dı­ğı üzere Mev­sim­lik İşçi­le­ri­miz­de olu­şan yük­sek dü­zey­de­ki kadro bek­len­ti­si­ni ifade etti.
    Mev­sim­lik İşçi ar­ka­daş­la­rı­mı­zın so­run­la­rı­nı dile ge­tir­di.
    Kan­de­mir, Bu­gü­ne kadar ki ilgi ala­ka­la­rı ne­de­niy­le Rize Mil­let­ve­ki­li­miz Mu­ham­met Avcı’ya te­şek­kür ede­rek, bun­dan son­ra­ki sü­reç­te de daha sık bir araya ge­le­rek is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­ma­la­rı ge­rek­ti­ği­ni dile ge­tir­di.”
    Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­met Avcı yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da; “Bu­gü­ne kadar ol­du­ğu gibi bun­dan sonra da Mev­sim­lik İşçi ar­ka­daş­la­rı­mız ile il­gi­li ya­pıl­ma­sı ge­re­ken ne varsa yap­mak için gay­ret gös­te­re­cek­le­ri­ni ifade ede­rek, daha sık bir araya ge­le­rek is­ti­şa­re­ler­de bu­lu­nul­ma­sı nok­ta­sın­da hem fikir ol­duk­la­rı­nı be­lirt­ti.
    Kan­de­mir, İşçi ar­ka­daş­la­rı­mız­dan al­dı­ğı­mız güç ve des­tek ile yap­tı­ğı­mız ça­lış­ma­la­rı­mı­za de­ğer­li Ve­ki­li­miz Mu­ham­met Avcı’nın so­run­la­rı­mı­zı sa­hip­len­me­si ve des­tek sözü ayrı bir ivme ka­zan­dır­mış­tır.
    Bu des­tek ile ça­lış­ma­la­rı­mı­za daha yoğun bir şe­kil­de devam ede­ce­ği­mi­zi ifade eder, say­gı­la­rı­mı­zı su­na­rız dedi.
     

Ha­ber-Fo­to: Hasan KA­LEN­DER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —