MUHTAÇ 700 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI

MUHTAÇ 700 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI

Mer­ke­zi İstan­bul’da bu­lu­nan Kadim Yurt­lar Da­ya­nış­ma Der­ne­ği­nin Ana­yurt Güney Tür­kis­tan’a yar­dım­la­rı devam edi­yor.

    Kadim Yurt­lar Yar­dım­laş­ma Der­ne­ği ta­ra­fın­dan Ana­yurt Güney Tür­kis­tan da eği­tim gören öğ­ren­ci­le­re kitap yar­dı­mı ya­pıl­dı. Kadim Yurt Da­ya­nış­ma Der­ne­ği ta­ra­fın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da’ ’Geçen Ay Me­za­rı Şerif’te bir te­da­vi mer­ke­zin­de te­da­vi gören hasta kar­deş­le­ri­miz için bir kısım ih­ti­yaç­lar­dan bah­set­miş­tik.
    Bu ih­ti­yaç­la­rın önem­li bir kısmı gön­de­ril­di.200 adet -Bat­ta­ni­ye ve İç ça­ma­şı­rı yar­dı­mı des­tek oldu. Yine Güney Tür­kis­tan da Tahar Vi­la­ye­ti­mi­ze bağlı bir köy oku­lun­da oku­yan 700 kar­de­şi­mi­zin ta­ma­mı­nın Def­ter, Kalem, Kalem traş, Silgi hep­si­ni ya­pı­lan yar­dım­lar sa­ye­sin­de te­da­rik edil­di. Çanta ko­nu­sun­da da­ral­dık ancak kul da­ral­ma­yın­ca Hızır ye­tiş­mez der­ler ya sağ ol­sun­lar Mu­har­rem Ayten kar­de­şim 40 çanta ile des­tek verdi ve sağ olsun Tah­sin Algül ağa­be­yim­de muh­te­me­len kalan kıs­mı­nı te­da­rik et­me­miz için beni uya­rıp hal­le­de­ce­ğim dedi bu ve­si­le yine yüz­ler­ce Kan­daş ve Ba­la­mız için kıy­met­li des­tek­ler aldık ve he­pi­ni­ze çok dua ge­le­ce­ği inan­cım ve ya­rı­na yö­ne­lik umut­la­rım daha da güçlü hale geldi.
    Küçük büyük des­tek­le­ri ile gü­cü­mü­ze güç katan siz gönül zen­gi­ni bü­yük­le­ri­miz, Say­gın­la­rı­mız ve kar­deş­le­ri­miz he­pi­ni­ze Kadim Yurt­lar Der­ne­ği­miz adına kucak do­lu­su te­şek­kür­le­ri­mi­zi ile­ti­yor ve dua edi­yo­ruz. Des­tek­çi­le­ri­mi­zin büyük küçük yar­dı­mı­na bak­ma­dan Me­saj­la­rı­mız­da yaz­dı­ğı sıra ile isim­le­ri­ni yaz­dık. İyiki var­sı­nız ve hep var olun. Bu isim­le­re te­şek­kür edi­yo­ruz. Teş­vik olsun di­ye­rek bu isim­le­re yer ve­ri­yo­ruz, Tah­sin Algül, Gür­can Kur­ta­ran, İdris Doğ­rul, Ali­han Doğ­rul, Şe­ri­fe Bacı Al­man­ya, Sa­fi­ye Ulu­fer, Ufuk Adı­gü­zel, Bay­ram Bi­ni­ci, Soner Aydın, İbra­him Ça­vu­şoğ­lu, Mu­har­rem Ayten, Mus­ta­fa Ki­linç, Dur­muş Kar­de­şim, Asim Çelik, Meh­met Pek­bak, Gülay Gönen, Yeter Cö­mert, Süner Sol­maz, Arzu Ka­ra­ali­oğ­lu, Murat Alper, Halil Gözgü, Hakkı Hilmi Er­doğ­du, Sami Ay­do­ğan, Halil Kur­naz, Ab­dul­ka­dir Şim­şek, TC Meh­met Alper Alp­ka­ya, Mu­ham­mer Ne­bi­og­lu­gil, Ser­kan Akbaş, Ünal Demir, Hakan Aslan, Naim Öz­ce­te­kin, Engin Akyüz, Mah­mut Ayhan, Umut Yıl­maz, Yıl­dı­ray Sarı, Bilal Ile­ri­soy, Kadir Cey­lan, Mahir Ünlü, Metin Kü­lünk, Halil Gözgü, Eyüp Şenel, İsmail Hakkı Uğur, Ab­dul­lah Cey­lan, Ali Suat Arın­cı, Pe­ri­han Yenge, Cum­hur Işkın’’ de­nil­di.
        Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU