Tarih: 04.03.2024 09:01

NANNA (ANNE ELLİ) GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Rize Merkez kentsel dönüşüm projesi çarşısında görkemli bir törenle, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin açılış kurdelasını kestikleri, Nanna Patisserrie isimli işletme sahipleri ve kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde, Rize Müftü Yardımcısı Abdülkerim Karabıyık'ın dualarıyla hizmet vermeye başladı.

Açılışta konuşan, Nanna Pastaneleri ortaklarından Hayrettin Toraman; Nanna, anne demek. Neden anne eli derseniz, çünkü anne sıcaktır, anne ikramcıdır, anne yemediğini yedirmez. İşte Nanna ailesi olarak bizlerde, bu önemli sektörde yola çıkarken, yemediğimizi yedirmiyeceğiz dedik. Nanna'da damak tadınıza hitap eden onlarca ürün en modern tesislerimizde üretilmektedir. Pasta, baklava çeşitleri, fas food çeşitleri, tatlı, tuzlu kurabiyeler, çikolata çeşitleri, sabah kahvaltıları ve daha nice ürünler. Altıncı şubemizin açılışına iştirak eden, şehrimizin siz değerli yöneticileri, bu mutlu günümüzde Rize ve Artvin illerimizden gelen değerli misafirlerimize, Rizeli hemşehrilerimize, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticilerine, müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sizlere hizmet vermekte rabbimiz bizleri mahçup etmesin inşallah." dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin' de açılışta,  Yeni Kentsel dönüşüm çarşısı, eski ismiyle Belediye Blokları Rizemizin aynası konumundadir. Bu güzel müesseseyi Rizemize kazandıran sizlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. "dedi. Açılışa katılan tüm misafirlere Nanna ürünlerinden ikram edildi.

Haber-Foto: BAYRAM ALİ KAVALCI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —